V Day of Infamy můžete zažít evakuaci Dunkerku
Day of Infamy Novinka V Day of Infamy můžete zažít evakuaci Dunkerku

V Day of Infamy můžete zažít evakuaci Dunkerku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Aktualizace povedené multiplayerové střílečky z druhé světové války přidává dvě mapy nebo lepší vegetaci.

Reklama

Ve čtvrtek vtrhnul nejen do českých kin film Dunkerk od proslulého režiséra Christophera Nolana. Tvůrci multiplayerové střílečky Day of Infamy, který je stejně jako Dunkerk zasazená do období druhé světové války, se rozhodli filmem inspirovat, a tak včera vydali aktualizaci nazvanou Dunkirk Update.

Vývojáři ze studia New World Interactive se inspirací novým Nolanovým filmem netají, jak dokazuje poslední oznámení a také mapa Dunkirk, v níž můžete zažít evakuaci spojeneckých vojáků z Dunkerku. Podle slov tvůrců nabízí mapa unikátní perspektivu. Zatímco obvykle hráči na pláži začínají, tentokrát na ní boj končí.

Součástí aktualitace je také druhá mapa, Breville. Ta se zaměřuje na boj, během něhož britští výsadkáři osvobodili francouzskou vesnici Bréville-les-Monts, a to jen pár dnů po vylodění spojeneckých sil v Normandii.

Dunkirk Update přináší i vylepšenou vegetaci, úpravy určitých map a samozřejmě opravu různých chyb. Díky novým mapám se ve hře objevily také další předměty a skyboxy, což by mohli využít třeba moddeři při tvorbě uživatelských map. Veškerý obsah Dunkirk Updatu je samozřejmě zdarma pro každého majitele hry.

Více o Day of Infamy se dozvíte třeba v naší recenzi, kde hra dostala skvělé hodnocení 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama