Videoblog z Gamescomu: Den první
Novinka Videoblog z Gamescomu: Den první

Videoblog z Gamescomu: Den první

Michal Burian

Michal Burian

16

Co si dnes Marek s Filipem na Gamescomu zahrají? To vám poví u baziliky Svatých apoštolů. Doplněno o nové informace.

Reklama

Včera k večeru kluci dorazili do Kolína nad Rýnem. Ve svém prvním videoblogu vás nepřivítají před výstavištěm Gamescomu, ale u baziliky Svatých apoštolů, kde vám poví, co je dnes čeká a na co všechno se můžete těšit.

Se Zingem budete mít Gamescom 2015 na dlani

Tímto videoblogem startuje naše výprava na Gamescomu. V nadcházejících dnech se můžete těšit na spoustu vlastních článků s dojmy z hraní a prezentací.

Marek Tvrdý do redakce během dopoledne zaslal pár řádků textu, když se nudil při čekání ve frontě na prezentaci Deus Ex: Mankind Divided. Marek viděl průchod misí, která byla ukázaná už v červnu na E3 v Los Angeles, ale tentokrát byl průchod jiný.

Ranní vstávání nebylo zrovna snadné, ale zvládli jsme to. Velmi dobra snídaně na hotelu nás nabila energii a vyrazili jsme na výstaviště. Sdílená zácpa jasně dokazuje, že v Kolíně nad Rýnem začal Gamescom. Nakonec jsme na nějaké křižovatce společně s Filipem vystoupili z auta a zanechali našeho řidiče a šéfa GameExpres.cz v jednom v autě.

Ovšem na recepci jsme narazili na problém. Došly visačky. Naštěstí nebyly nezbytně nutné a pustili nás dovnitř. Po krátkém bloudění jsme našli koš s hromadou volných visaček pro návštěvníky. Neodolali jsme a vzali jsme o dvě více. O ně po návrtu na Zingu uspořádáme soutěž. Uvidíme, co dalšího se nám povede sehnat.

Filip si během dopoledne ve stánku Warner Bros vyzkoušel Lego Marvel Avenger a Marek viděl prezentaci Deus Ex: Mankind Divided.

Jaký mají další plán? Filip během dne navštíví stánky Destiny, Call of Duty: Black Ops 3, Mad Max, Battleborn, Nintenda a poté se s Markem sejde u Techlandu, kde si společně zahrají nadcházející velkou expanzi do Dying Light. Marek si mezitím popovídá s tvůrci War Thunder o novinkách, uvidí American Truck Simulator, stejně tak Total War: Warhammer nebo The Technomancer.

Fotografie

Výpravu na Gamescom sponzoruje náš obchod GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama