Vrátí se díky remaku Dead Space také Alice?
Alice: Madness Returns Novinka Vrátí se díky remaku Dead Space také Alice?

Vrátí se díky remaku Dead Space také Alice?

Martin Zavřel

Martin Zavřel

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

American McGee v to rozhodně doufá - a není sám.

Reklama

American McGee je herní designér, který se podílel na takových klasikách, jako jsou Doom nebo Quake. Jeho jméno ale nejspíš hráči znají především v souvislosti s dvojicí jeho her o Alence v říši divů, které byly pojaty spíše jako akční horor, než jako pohádky. Autor přitom již delší dobu zveřejňuje různé informace a ukázky z jeho zamýšleného třetího dílu série, který by se měl jmenovat Alice: Asylum. Když tedy uviděl, že se vydavatel EA vrací k hororovému žánru, reagoval na to slovy:

"Já (a fanoušci Alenky) bychom sice raději, kdyby dalším hororem EA byla nová "Alice" hra... ale tohle nás aspoň posouvá ve frontě dopředu. V nějaké chvíli šéfové EA zvolají "potřebujeme více produktů!", někdo odpoví "Alice?" a my budeme připravení!"

První byl ve své době velmi svérázným hororem s netradičním využitím Quake engine a ten druhý byl ještě více než to: díky nádherné výpravě, promyšlenému provokativnímu příběhu i zábavné akční hratelnosti. My bychom si třetí díl rozhodně dali líbit - a co vy? Vzali byste znovu do rukou Vorpální dýku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama