Vyrážíme na Gamescom 2015
Novinka Vyrážíme na Gamescom 2015

Vyrážíme na Gamescom 2015

Michal Burian

Michal Burian

15

Detektiv Tvrdý a jeho pomocník jsou připraveni na infiltrování výstaviště v Kolíně nad Rýnem. <strong>Co můžete na Zingu očekávat?</strong>

Reklama

Zítra se slavnostně otevřenou dveře kolínského výstaviště, kde vypukne druhý největší svátek pro hráče. Zing.cz si nemůže nechat utéct tuhle příležitost a do Kolína nad Rýnem vyslal dva své redaktory, kteří budou pátrat po zajímavých hrách, infiltrují se mezi smetánku a odhalí skryté místnosti plné překvapení.

Na Zingu v průběhu tohoto týdne a dalších dnů a týdnů můžete očekávat nejen čerstvé zprávy o připravovaných hrách, hromadu videí a obrázků, které pro vás budeme připravovat z České republiky, ale především naše vlastní dojmy. Detektiv Marek Tvrdý se svým pomocníkem Filipem Němcem si v Kolíně zahrají očekávané hry a sepíšou články.

Se Zingem budete mít Gamescom 2015 na dlani

Když se podívám do jejich diáře, tak je toho opravdu hodně. Zahrají si nebo uvidí prezentace her jako Mad Max, XCOM 2, Crossout, The Technomancer, Star Wars: Battlefront, Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, Fallout 4, Quantum Break, Forza Motorsport 6, Gears of War 4, Halo 5: Guardians, velkou expanzi pro Dying Light, Battleborn, Rise of the Tomb Raider, Total War: Warhammer a spoustu dalších her, včetně těch z indie sféry.

A pochopitelně nemůže chybět prezentace Mafie 3.

Kromě článků s dojmy a novými informacemi se vám budou oba hlásit ve videích. Na první videoblog se můžete těšit již brzy. Zatím fotka ještě z Prahy.

Detektiv Tvrdý míří na GamesCom najít dobrou noirovou hru. Jeho vyšetřování budeme podrobně sledovat.

Posted by Zingcz on 4. srpen 2015

Výpravu na Gamescom sponzoruje náš obchod GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama