Ubisoft přiblížil konec roku
Driver: San Francisco Novinka Ubisoft přiblížil konec roku

Ubisoft přiblížil konec roku

Michal Burian

Michal Burian

1

Mac verze Splinter Cella, Sherlock Holmes, nový Rayman, Driver: San Francisco, HAWX 2, Michael Jackson: The Game a mnoho dalších her má oficiální datum vydání

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft oznámila své plány na konec letošního roku. Pokud patříte mezi příznivce agenta Sama Fishera a nemůžete se dočkat Mac verze titulu Splinter: Cell: Cinviction, tak se dočkáte přesně 19. října letošního roku.

O osmnáct dní dříve, tedy 1. října, se na pulty obchodů přiřítí s prknem na kolečkách Shaun White Skateboarding, a to ve verzích pro PS3, Xbox 360, Wii a PC. Od 15. téhož měsíce bude k dostání Just Dance 2 a očekává se také Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earing pro Nintendo Wii.

Listopad odstartuje 12. Raving Rabbids: Travel in Time na Wii a následovat bude Assassin’s Creed: Brotherhood, jenž nabídne multiplayer i singleplayer, a to ve verzích pro PC, PS3 a X360.

Koncem roku Ubisoft přislíbil také Driver: San Francisco, HAWX 2, Michael Jackson: The Game a Your Shape: Fitness Evolved pro Kinect (Xbox 360).

Začátek příštího roku plánuje firma zveřejnit Tetsuya Mizuguchi’s Child of Eden a mj. také Ghost Recon: Future Soldier.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama