Víme, kdy začne beta Ghost Recon: Future Soldier
Novinka Víme, kdy začne beta Ghost Recon: Future Soldier

Víme, kdy začne beta Ghost Recon: Future Soldier

Michal Burian

Michal Burian

10

Na oficiálním Twitteru se objevila zpráva, která odhaluje, kdy se dočkáme betatestu chystané střílečky Ghost Recon: Future Soldier <strong>+ detaily</strong>.

Reklama

Aktualizace

Ubisoft poodhalil několik dalších informací o dlouho očekávané a připravované betě pro Tom Calncy´s Ghost Recon Future Soldier. Přinášíme vám otázky a odpovědi ohledně spuštění a toho na co se mohou fanoušci těšit.

Stále plánujete spuštění bety pro GRFS Multiplayer ?

Ano, určitě. Ceníme si názoru komunity a jejich zpětné vazby. Chceme slyšet co si o hře myslí ještě před tím, než jí pustíme do prodeje. Zároveň tím dáváme hráčům možnost osahat si inovativní gameplay, který nový díl nabízí.

Oficiální vydání bylo odsunuto na začátek roku 2012, proto se i spuštění bety přesouvá a je nyní naplánováno na leden 2012, pár měsíců před releasem.

Máte nějaké plány spustit betu na různé platformy?

Beta je naplánována pouze na Xbox 360 a žádné jiné platformy nejsou v plánu.

Jak se fanoušci do bety dostanou?

- Už jsme oznámili, že vlastníci Tom Clancy´s Splinter Cell Conviction budou mít exkluzivní vstup do bety, takže se Splinter Cella určitě nezbavujte dokud se beta nespustí.

- Zároveň nabídneme několik klíčů jako dárek k předobjednávkám

- V nadcházejících měsících ještě nabídneme další cesty jak se do Multiplayer bety bude možné dostat

Proč byla beta odložena?

Jak jsme již zmínili, spuštění bety je ovlivněno stadiem vývoje hry, staráme se o naše fanoušky a chceme, aby zažili ten nejlepší multiplayer zážitek, když konečně budou mít možnost si hru po dlouhém čekání zahrát.

Jaký obsah mohou fanoušci během Bety očekávat?

Beta testing vám nabídne možnost si zahrát základní pilíře GRFS MP, fyzicky náročné a především kooperativní bojové zkušenosti, odměňující mazané hráče a týmovou spolupráci.

Konkrétní obsah představíme později, takže sledujte nadále všechny komunikační kanály týmu Ghost Recon.

Velmi si ceníme trpělivosti a zájmu všech hráčů. Víme že čekali na betu velmi dlouho, ale věříme že se jim čekání vyplatí a budou nadšeni až si hru skutečně vyzkouší, navíc máme pro fanoušky připravené i další odměny

Původní zpráva

"Víme, že se stále ptáte na betu. Jsme potěšeni, že ji konečně můžeme oznámit. Multiplayerová beta bude zahájena v lednu 2012," dočteme se na oficiálním Twitteru hry Ghost Recon: Future Soldier.

Potvrzena byla také otevřená beta. Nejprve by se ale do hry měli dostat hráči, kteří mají speciální klíč, jenž byl přiložen u Splinter Cell: Conviction.

Ghost Recon: Future Soldier vyjde v březnu příštího roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, ostatní verze by měly být k dispozici v průběhu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama