Nové Rainbow Six s morálním systémem?
Novinka Nové Rainbow Six s morálním systémem?

Nové Rainbow Six s morálním systémem?

Michal Burian

Michal Burian

8

Nový díl taktické akce Rainbow Six se má zaměřit mnohem víc na příběh, než předchozí díly série, a obsáhne především komplexní morální systém <strong>+ detaily a první dva obrázky</strong>.

Reklama

Kolegové z webu Kotaku prý nový Rainbow Six již viděli a přináší první informace, které jim prozradila francouzská společnost Ubisoft.

Nový díl ze série Rainbow Six připravuje Ubisoft. Hra prý obsahuje komplexní morální systém, který hráče nutí, aby pečlivě přemýšlel o důsledcích svých činů. Systém je větvený a jde o klíčový prvek taktické střílečky.

Jedna z prezentovaných misí se odehrávala na mostě v New Yorku. Teroristická skupina zajmula několik civilistů a na tělo jim připoutala výbušninu. Cílem hráče je zachránit rukojmí a pokusit se o to, aby teroristé nevyhodili most do povětří. Budete se muset rozhodnout, zda se nejprve pokusíte zachránit nevinné civilisty, eliminovat teroristy nebo riskovat stovky životů a snažit se zachránit most.

V novém Rainbow Six má být kompletně předělaný HUD. Ten by měl ukazovat odpočítávání k výbuchu bomb, kolik lidí je v dosahu výbuchu (bere v potaz také lidi v autobusech a dalších vozidlech) a také informace o ostatních členech vašeho týmu, včetně zdraví.

Rainbow Six má být velmi akční a především dramatické. Pokud se rozhodnete, že pár civilistů raději obětujete, abyste zachránili stovku ostatních. Pak vás po skončení mise (či výbuchu) bude čekat dramatický snímek, který shrne události, které prožili nebohý rukojmí. Má jít o jakýsi trest pro hráče.

Každá úroveň (mise) bude mít tedy víc možností zakončení, což se bude drasticky měnit podle vašich rozhodnutí. V důsledku toho by neměl být problém hru hrát několikrát, protože vždycky budete svědky něčeho nového, co vás může překvapit.

Nové Rainbow Six tedy půjde cestou morálního systému, kdy bude záležet především na samotném hráči. Ubisoft prozatím nový díl nepotvrdil, avšak již dříve se objevily nepotvrzené informace, že se hra zaměří na americké teroristické buňky, které ubližují USA, včetně Manhattanu.

Čekáme na oficiální tiskovou zprávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama