Rainbow 6 Patriots s novými možnostmi a technickými vychytávkami
Novinka Rainbow 6 Patriots s novými možnostmi a technickými vychytávkami

Rainbow 6 Patriots s novými možnostmi a technickými vychytávkami

Michal Burian

Michal Burian

13

Ubisoft slibuje dvojí pohled na příběh, nové možnosti a spoustu technických vychytávek <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Rainbow 6 Patriots bylo oznámeno začátkem tohoto měsíce a vyjde v roce 2013 pro PC a konzole. Podle dnešní tiskové zprávy se můžeme těšit na příběh s akčními a překvapivými momenty. Scénář je inspirovaný skutečnými událostmi i postavami. Taktická akce umožní hráčům zažít události z různých úhlů pohledu.

Nová výzva pro nový tým - Na jedné straně se hráči vžijí do kůže velitele elitního vojenského útvaru, který má za úkol zastavit nebezpečné hrozby teroristů. A na druhé straně si vyzkoušíte roli patriota a „ochránce“ Spojených států, jenž bojuje na straně politických radikálů a partyzánů. Těm velí člověk jménem Tredway usilující o svržení americké vlády, proti němuž bojuje i elitní vojenské komando.

Budete tak čelit nejen teroristům, ale také organizované milici domácích povstalců. Budete se tak potýkat s náročnými etickými rozhodnutími. Převtělíme se nejen do kůže elitního protiteroristického komanda, s kterým budeme zachraňovat, osvobozovat oběti nebo likvidovat nebezpečné aktivity nepřátel, ale také za samotné oběti teroristických aktivit.

Vylepšené možnosti vedení týmu - Ubisoft rovněž plánuje velké změny ve vedení týmu. Stisknutím určeného tlačítka získáte kontrolu nad vaším týmem, můžete si tak naplánovat perfektní a smrtící útoky. Tato možnost se hodí především v krajních situacích.

Evoluční boje - Další novinkou bude vylepšení bojové techniky. Vývojáři slibují novou úroveň krycího a zbraňového systému. Do daného sektoru (místnosti) se nyní budete moci dostat více způsoby, přičemž chybět nebudou zcela nové možnosti, někdy se bude hodit vykopnout dveře, jindy zase vyhodit do vzduchu strop nebo zeď a rychle se slanit.

Intenzivní bitvy v multiplayeru – Ve hře více hráčů budete odměňováni za spolupráci s týmem. Samozřejmostí jsou nové funkce, které zlepší komunikaci a taktické možnosti mezi členy týmu. S danou mapou nebo úrovní se budete moci podrobně seznámit za pomoci holografického displeje.

Moment překvapení – Využitím nového skenovacího módu se budete moci detailně seznámit se strategickými možnostmi v dané oblasti a jednodušeji proniknout do oblasti. Tento nový nástroj umožní, že hráči budou mít mnohem větší přehled a budou si moci vybrat tým, který se na tuto akci hodí nejvíce.

Závěrem se můžete podívat na video, které prezentuje možnosti hry. Upozorňujeme, že jde pouze o koncept, nikoliv aktuální gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama