Za dva týdny beta Ghost Recon: Future Soldier
Novinka Za dva týdny beta Ghost Recon: Future Soldier

Za dva týdny beta Ghost Recon: Future Soldier

Michal Burian

Michal Burian

8

Pro konzolové hráče odstartuje multiplayerová beta taktické akce. Ubisoft navíc představil sociální síť Ghost Recon Network.

Reklama

Ubisoft oznámil, že multiplayerová beta taktické akce Ghost Recon: Future Soldier odstartuje 19. dubna letošního roku a potrvá do 2. května pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Na jedné mapě bude moci hrát 12 hráčů, přičemž si každý bude moci vybrat mezi třemi třídami, konkrétně mezi vojákem, skautem nebo inženýrem. K dispozici budou dva módy na dvou mapách.

V režimu Conflict (k dispozici od 19. dubna) musejí hráči splnit určité cíle v různých částech mapy, zatímco v Saboteur (odemkne se 26. dubna) musíte naleznout bombu a tu následně odpálit na základně nepřítele. Oba módy budou hratelné na mapách Pipeline (Potrubí/Plynovod) a Mill (Mlýn).

Do betatestu se dostane každý, kdo vlastní Xbox 360 verzi Splinter Cell: Conviction. Pokud ji nevlastníte, stačí si Future Soldier předobjednat.

Zároveň s touto zprávou Ubisoft oznámil taktéž Ghost Recon Network, což je služba, jež vám umožní sledovat statistiky, upravovat svou postavu a spojit se s jiným hráčem přes webový prohlížeč, tablet nebo smartphone.

Pro úplnost dodejme, že PC verze Ghost Recon: Future Soldier vyjde 15. června.

Další obrázky z Ghost Recon Network naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama