Multiplayerová část Rainbow 6 Patriots je hotova
Novinka Multiplayerová část Rainbow 6 Patriots je hotova

Multiplayerová část Rainbow 6 Patriots je hotova

Michal Burian

Michal Burian

9

Studio Ubisoft Toronto dokončilo práce na multiplayeru připravované taktické akce.

Reklama

Jade Raymond, hlavní boss tvůrčího celku Ubisoft Toronto, serveru VG247 dnes prozradila, že studio dokončilo práce na multiplayerové části taktické akce Rainbow 6 Patriots.

Rainbow 6 Patriots bylo oficiálně odhaleno v listopadu 2011 a od té doby jsme se dočkali jen několika nových informací. Již z dřívějška víme, že hru pro jednoho hráče má na starost zase Ubisoft Montreal, přičemž s vývojem pomáhá také Ubisoft Red Storm. Titul byl původně plánován na letošní rok pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Koncem loňské roku se ale šéf Ubisoftu nechal slyšet, že Rainbow 6 Patriots je stále ve vývoji a že by mohlo vyjít pro next-gen konzole.

"Jediné co mohu říci je, že máme dobrý tým, který na hře pracuje. Nový Rainbow Six vypadá opravdu dobře. Takže až hru vydáme, bude to překvapení pro celý průmysl," řekl Yves Guillemot.

Když se ho redaktor Polygonu zeptal, zda by titul mohl vyjít pro příští generaci konzolí, Guillemoto odpověděl, že to zatím nemůže potvrdit, "ale je tu dobrá šance, že by mohl".

Závěrem dodejme, že Ubisoft Toronto pracuje na Splinter Cell: Blacklist, spolupracuje na Assassin’s Creed IV: Black Flag a v plánu má také dva vlastní projekty, nové značky.

Tak uvidíme, zda Rainbow 6 Patriots vyjde ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama