ZombiU nevydělalo, pokračování nebude
ZombiU Novinka ZombiU nevydělalo, pokračování nebude

ZombiU nevydělalo, pokračování nebude

Michal Burian

Michal Burian

26

Kvůli mizerným prodejům ZombiU na konzole Nintendo Wii U byl Rayman Legends odložen.

Reklama

Hororová akce ZombiU se sice stala jednou z nejzajímavějších her pro Wii U, avšak ani to ji nepomohlo k dobrým prodejům. Recenzenti si netradiční titul chválili a předvídali mu zářivou budoucnost. Když se Ubisoft následně pochlubil, že šlo o jeden z nejpopulárnějších titulů při startu Wii U, tak se tak nějak předpokládalo, že pokračování bude.

Nakonec je vše ale jinak. Nedávno nám Ubisoft ještě tvrdil, že plánuje pokračování ZombiU. Řekl to sám kreativní ředitel Jean-Philippe Caro ze studia Ubisoft Montpellier na svém Twitteru. "Děkuji vám za váš zájem o ZombiU. Usilovně pracujeme na prototypu pro pokračování. Je příliš brzy cokoliv říkat."

Teď už ale otočil a Yves Guillemott, generální ředitel společnosti Ubisoft, se nechal slyšet, že prodeje ZombiU nedokázaly zaplatit ani samotný vývoj a že pokračování neplánuje, ba co víc, ani po něm netouží.

"Musíme najít způsob jak zajistit dostatečně velké publikum pro takto kreativní hry," cituje server GamesIndustry šéfa Ubisoftu.

Podle všeho právě malé prodeje ZombiU byly důvodem, aby vydavatel odložil plošinovku Rayman Legends a rozhodl se hru připravit i pro další platformy, včetně PlayStation 3 a Xboxu 360. Bohužel nemáme k dispozici oficiální čísla.

Třeba se jednoho dne dočkáme ZombiU na velkých konzolích, potažmo PC. Měli byste o hru zájem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama