Další zdroj potvrzuje Far Cry 4 v Himalájích. Osedlat si máme slona
Far Cry 4 Novinka Další zdroj potvrzuje Far Cry 4 v Himalájích. Osedlat si máme slona

Další zdroj potvrzuje Far Cry 4 v Himalájích. Osedlat si máme slona

Michal Burian

Michal Burian

35

S různorodým prostředím, kde si budete moci osedlat slona a vydat se vstříc novému dobrodružství.

Reklama

Očekávané pokračování akce Far Cry má vyjít v první polovině příštího roku a odehrávat se má kolem zasněženého pohoří Himalájí. S informací přišel britský magazín Eurogamer, kterému to prozradil důvěryhodný zdroj obeznámený s projektem. Je tak již o druhý zdroj, jenž zmiňuje Himaláje. První byl provařený insider Superannuation pracující pro Kotaku.

Čtvrtý díl by tak navenek měl představovat radikální změnu, Far Cry 3 bylo zasazeno do tropické lokality, zatímco Far Cry 4 bude v Himalájích. Nenechte se ale zmást, podle zdroje se máme dočkat různorodého prostředí, kde nebude pouze sníh.

Součástí hry mají být nové funkce jako například možnost osedlat si slona a projet se s ním po herním světě. Slon by se tak mohl stát nejen dopravním prostředkem, ale rovněž účinným bojovým nástrojem. Dokážete si představit, že nasednete na slona a budete pronásledovat protivníky? :-)

Celkově by ale Far Cry 4 mělo být podobné předešlému dílu z roku 2012. Hráči se budou toulat po rozsáhlém herním světě, kde bude opět možnost lovit místní zvířata a sbírat nejrůznější rostliny.

Co se týče platforem, tak zdroj mluvil o PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nebyl si jistý, zda jsou ve vývoji i verze pro starší generaci konzolí.

Plnohodnotného ohlední Far Cry 4 bychom se měli dočkat v červnu na E3 v Los Angeles, kde Ubisoft v minulosti se vší parádou představil Watch Dogs nebo The Division. Právě tam by mělo být jasno, zda jsou výše zmíněné informace pravdivé.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama