Vtipálek si vystřelil z fanoušků Assassin's Creed
Novinka Vtipálek si vystřelil z fanoušků Assassin's Creed

Vtipálek si vystřelil z fanoušků Assassin's Creed

Michal Burian

Michal Burian

10

Na internet zveřejnil koncept postavy, která měla pocházet z Assassins Creed: Comet. Hojně se začalo spekulovat o zasazení do Říma.

Reklama

V herním světě se každý den objevuje spousta nepotvrzených zpráv, které se tváří jako únik zaručených informací. Čas od času nějaký vtipálek využije příležitosti a na internet zveřejní nějakou kachnu nebo vlastní artwork, o němž tvrdí, že je oficiální. Stejné to bylo i v případě konceptu postavy. Autor obrázku se pak ke všemu přiznal na svém profilu.

Každopádně, Assassin's Creed: Comet by se mohl odehrávat v Římě. V nedávném rozhovoru pro The Grid to měla naznačit Jade Raymond, šéfka studia Ubisoft Toronto.

,,Pracujeme s historií, kdy jsou jednotlivé hry zasazené do různých ér, jako je starověký Řím nebo francouzská revoluce."

Francouzská revoluce byla potvrzena pro Assassin’s Creed: Unity, zatímco Řím se objevil v Assassin's Creed 2 a Assassin's Creed Brotherhood. Raymond ovšem měla říct starověký Řím, což by mohlo naznačovat úplně jiný časový interval. V roce 2011 si Ubisoft udělal u hráčů průzkum, kde by chtěli, aby se odehrávaly další díly AC. Jednou z možností byl vzestup Caesara v antickém Římě.

Assassin’s Creed: Unity vyjde koncem letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Dosud nepotvrzený Assassin's Creed: Comet má být určen pro předešlou generaci konzolí a PC. Dorazit by měl rovněž letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama