Survarium otevře brány všem hráčům
Survarium Novinka Survarium otevře brány všem hráčům

Survarium otevře brány všem hráčům

Michal Burian

Michal Burian

19

Ale pouze v pátek na 24 hodin. Uvnitř nový deníček.

Reklama

Vývojáři ze studia Vostok Games včera oznámili, že v pátek 25. dubna otevřenou brány všem hráčům do světa multiplayerové akce Survarium. Po dobu 24 hodin si bude moci každý vyzkoušet nový projekt od ex-tvůrců Stalkera.

V sobotu pak hra přejde zpět do uzavřené bety. Při té příležitosti si pro nás připravili nové video, které shrnuje vše, co se v poslední době ve Vostok Games dělo, především v souvislosti s vývoje Survarium.

Pokud máte zájem si Survarium vyzkoušet, tak navštivte oficiální stránky a zaregistrujte se.

Survarium bude masivně multiplayerová free-to-play akce s RPG prvky odehrávající se v post-apokalyptickém světě blízké budoucnosti, konkrétně do roku 2026, kdy je celý svět jako po vymření a všemu vládne naprostá anarchie, boj o přežití a jednání na vlastní pěst.

Za tak úžasnou situaci přitom může „jen“ řada ekologických a ekonomických přehmatů o deset let dříve. Mamonářství mnoha organizací a snaha ušetřit každý pětník vyústily v řadu otřesných následků, kdy vymírají celé ekosystémy, všude se šíří zhoubní paraziti i krysy a řada důležitých míst začíná zarůstat neprostupnými rostlinami. Následná snaha rostlinstvo spálit všechno ještě zhorší, protože rostliny zmutují a začínají obrůstat celá města včetně všech zdrojů energie, což má zákonitě za následek množství výpadků a krizových situací, dočtete se v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama