Šílenosti ve Far Cry 4: Na slona můžete připevnit bombu
Far Cry 4 Novinka Šílenosti ve Far Cry 4: Na slona můžete připevnit bombu

Šílenosti ve Far Cry 4: Na slona můžete připevnit bombu

Michal Burian

Michal Burian

78

Z toho nebudou mít ochránci zvířat radost. C-4 můžete klidně připevnit na slona a využít ho jako nečekanou zbraň.

Reklama

Far Cry 3 bylo šílené zejména z důvodu hlavního záporáka Vaase, který se staral o zábavu. Ve čtvrtém díle akčního dobrodružství bude tentokrát úhlavním protivníkem blonďatý samozvaný král a tyranský diktátor Pagana Min, který si podmanil fiktivní oblast Kyrat nacházející se v Himalájích. Není pochyb o tom, že i Pagana Mina bude šílenec. Podivnosti a zábavu chtějí vývojáři podpořit dalšími věcmi, z kterých ochránci zvířat rozhodně nebudou mít radost.

Během E3 jsme mohli vidět ukázku, kdy se hráč posadil na slona. Zvíře bude mít ovšem ještě minimálně jedno využití, kreativní ředitel Alex Hutchinson se v novém rozhovoru pro Outside Xbox rozpovídal o možnostech, kterými budeme moci vyhazovat věci do vzduchu. Kromě klasických granátů a možnosti využít auto jako časovanou bombu budeme moci upgradovat C-4 a připevnit výbušninu na slona. Toho následně popoženeme k nepříteli pomocí zásahu do zadku. Jakmile se slon dostane na místo určení, stačí zmáčknout tlačítko a vše okolo nebohého zvířete letí do vzduchu. Chudák slon…

C-4 budeme moci rovněž umístit na vozidlo stojící na kopci, odbrzdit a sledovat co bomba napáchá v táboře pod kopcem.

Hutchinson závěrem interview potvrdil, že nebudete muset zabíjet slony, abyste je stáhli z kůže a využili jejich materiál k výrobě předmětů. Od toho ustoupili, i když crafting zvířat bude ve Far Cry 4 určitým způsobem přítomen. Nebude ovšem tolik vyžadován.

Na celý rozhovor se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama