Oznámena kompletní edice Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Oznámena kompletní edice Far Cry 4

Oznámena kompletní edice Far Cry 4

Michal Burian

Michal Burian

10

Zahrne Season Pass, obsahuje tedy všechny dodatečné balíčky. <strong>Pouze pro PC a PS4</strong>.

Reklama

Ubisoft již oznámil kompletní edici oficiálně, ovšem pouze na PC a PlayStation 4. Vypadá to, že na X360, Xbox One a PS3 edice vůbec nebude.

Původní zpráva

18. června letošního roku za 59,99 eur vyjde kompletní edice Far Cry 4. Už z názvu je patrné, že půjde o edici se vším všudy. Zahrne totiž Season Pass, tedy všechny dodatečné balíčky. Kromě hry se tak stanete majiteli DLC balíčků s dalšími misemi, zbraněmi a obsahem do multiplayeru.

The Syringe - Mise určena do singleplayeru i kooperace. Máte v ní za úkol postarat se o vzácný a silný recept, který nesmí padnout do rukou Pagana Mina a jeho jednotek.

Escape from Durgesh Prison - Mise pro singleplayer i kooperaci. V této misi jde o útěk z vězení, kde Yuma mučí Ajaye a Hurka. Společně s kamarádem musíte z vězení uniknout a přežít nebezpečné nástrahy v Kyratu od podlého Pagana Mina.

Hurk Deluxe Pack - Přidá do hry hned pět nových misí hratelných v singleplayeru i kooperaci, včetně Yak Farm, Blood Ruby a Hurk's Redemption. Krom toho zahrne arzenál nových zbraní, kupříkladu Hurkovu harpunu.

Overrun - Nový multiplayerový PvP mód, kde v kůži Rakshasa nebo Golden Path musíte ochránit neutrální lokality nacházející se na venkově Kyratu před útoky nepřítele.

Valley of the Yetis - Mise, která je pravděpodobně tou nejzajímavější. Ajay se s helikoptérou zřítí na himalájské vrcholky, kde prozkoumáte zmrzlou krajinu a naleznete nástroje, abyste vylepšili tábor před nebezpečným kultem, který se objeví po setmění. Na nové dobrodružství se budete moci vydat sami nebo s kamarádem a společně čelit nevyzpytatelnému a nebezpečnému Yettimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama