Druhý přídavek do Rainbow Six Siege nás zavede na Blízký východ
Novinka Druhý přídavek do Rainbow Six Siege nás zavede na Blízký východ

Druhý přídavek do Rainbow Six Siege nás zavede na Blízký východ

Michal Burian

Michal Burian

11

Operace Dust Line nás zavede na Blízký východ, přidá dva nové specialisty a novou mapu.

Reklama

Ubisoft nechal hráče Rainbow Six Siege na nový obsah čekat dost dlouho. Hra vyšla 1. prosince 2015, v únoru jsme se dočkali prvního rozšíření s operací Black Ice a až v květnu dorazí druhý přídavek. Ten nese název operace Dust Line a zavede nás na Blízký východ s novou mapou a dvěma specialisty z elitních Navy SEALs.

Hrát budete moci za defenzivní Valkyrii, která je vybavena brokovnicí SPAS-12 a malou kamerou s možností uchycení na zeď, abyste získali lepší přehled na bojišti. Blackbeard je přesný opak, jde o útočníka spoléhajícího se na svou pušku a balistický štít. Když mu dojdou náboje do pušky, vytáhne pistoli Desert Eagle.

Další informace se dozvíme 7. května během Rainbow Six Pro League Finals. Operace Dust Line potom vyjde 9. května, kdy si ji budou moci stáhnout majitelé Season Passu. Ostatní dostanou možnost si nový obsah odemknout o týden později, stačí jen hrát a nasbírat dostatečný počet R6 kreditů.

V průběhu letošního roku se můžete těšit ještě na dva balíčky. Ve třetím čtvrtletí dorazí do Rainbow Six Siege posila z Brazílie a na konci roku potom z Japonska. Na přesnější detaily si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama