Jednohubky k snídani - pátek 13. května
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 13. května

Jednohubky k snídani - pátek 13. května

Michal Burian

Michal Burian

8

Brzy gameplay z Gran Turismo Sport, beta Overwatch smetla všechny rekordy, Microsoft neprodal Fable, Black Ops 3 víkend, pokračování Prey nebo srandičky na Twitteru.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Microsoft měl mít zájemce na koupi studia Lionhead a práv na značku Fable. Společnost ale odmítla cokoliv prodat. S informací přišel web Kotaku, bohužel už nezmiňuje, kdo měl zájem koupit Fable. Microsoft nakonec Lionhead zavřel a s Fable skončil, alespoň prozatím.

Komiksová střílečka Battleborn se prodává rychleji než první Boderdlands. Pokud zájem o Battleborn vydrží, mohl by za první dva měsíce prodat více než dva miliony kopií.

Na internetu se dva zdroje pochlubily, že studio Arkane v červnu na E3 odhalí nové Prey. Zatím ale není jisté, zda půjde o Prey 2 nebo kompletní restart.

Série Uncharted prodala celkem 28 milionů kusů. K tomuto číslu dopomohly PS3 díly Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake's Deception. Dále Uncharted: Golden Abyss pro PS Vita a z velké části také Uncharted Collection pro PS4 a nejspíš i nejnovější Uncharted 4.

Overwatch si ve veřejné betě vyzkoušelo 9,7 milionů hráčů na PC, PS4 a Xbox One, což je v porovnání s jinými hrami velký rozdíl: 4,6 milionů mělo Destiny a 6,4 milionů The Division.

Na internetu koluje bláznivá spekulace. Podle ní má Turn 10 v úmyslu koupit italské studio Kunos Simulazioni, kde vznikl simulátor Assetto Corsa. Hodlá Microsoft prostřednictvím autorů Forza Motorsport koupit jiné studio?

Na Steamu probíhá free víkend s multiplayerem Call of Duty: Black Ops 3. Každý si tak může nejnovější díl vyzkoušet.

Project Cars dostal patch 11.0, který přidává podporu HTC Vive, zlepšuje HUD, ovládání myši, Photo mode a pochopitelně opravuje všelijaké chyby.

Příští týden uvidíme první gameplay záběry z Gran Turismo Sport, konkrétně 19. května.

Mortal Kombat pro mobily a tablety obdržel velkou aktualizaci přidávající nové Gold bojovníky, další skiny do Challenge módu a krom jiného Warner Bros přepracovali systém Faction Wars.

Chtěli byste exkluzivní potisk s Doomem na svou konzoli?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama