Na PC, PS4 a Xbox One vyjde první Dead Rising
Dead Rising Novinka Na PC, PS4 a Xbox One vyjde první Dead Rising

Na PC, PS4 a Xbox One vyjde první Dead Rising

Michal Burian

Michal Burian

8

Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off the Record navíc pro aktuální generaci konzolí.

Reklama

Už víme, co znamenají ty trofeje pro PlayStation 4 verzi Dead Rising. Skutečně jde o remaster původního dílu. Capcom dnes brzy ráno potvrdil, že pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá první díl Dead Rising. To není vše, na aktuální generaci konzolí vyjde ještě Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off the Record.

Původní Dead Rising vyšel v září 2006 exkluzivně na Xbox 360. Brzy se tak podívá ve vylepšené podobě na další platformy, zatímco Dead Rising 2 a Off the Record je dostupný i pro PC. Z toho důvodu nevyjde remaster pro počítače.

Vydavatel zatím neposkytl detaily. Pouze potvrdil, že se her skutečně dočkáme. Na konzolích PS4 a Xbox One by mohlo jít o svazek všech tří her, na PC potom hrozí, že se bude Dead Rising prodávat pouze digitálně, ale to vše teprve Capcom odhalí. Každopádně, lze očekávat vylepšenou grafiku a textury, stejně tak by hry měly běžet v rozlišení 1080p, snad při 60 snímcích za sekundu. V současné době neznáme ani datum vydání.

O znovuvydání Dead Rising 3, který je pro Xbox One a PC, nepadlo ani slovo. Toho se asi jen tak na PS4 nedočkáme.

Připomeňme, že 6. prosince pro Xbox One a PC (Windows 10) vyjde Dead Rising 4, což bude návrat k prvnímu dílu. Microsoft si zajistil exkluzivitu na Windows 10 po dobu 90 dnů, zatímco konzolová exkluzivita je sjednaná na jeden rok. To znamená, že po 90 dnech může Capcom vydat PC verzi i pro operační systémy Windows 8 a Windows 7 a koncem příštího roku Dead Rising 4 na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama