Jednohubky k snídani - úterý 24. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 24. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 24. ledna

Michal Burian

Michal Burian

8

Přehled cen konzolí, Day One patch Resident Evil 7, herní prostředí Styx: Shards of Darkness, nové Xbox One S bundly, Horizon: Zero Dawn bez mikrotransakcí a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

EA si pochvaluje přístup Nintenda u Switche, japonská společnost podle Patricka Söderlunda poslouchala vývojáře třetích stran, kteří byli do vývoje Switche zapojeni od samého počátku. U Wii U to nebylo, proto chyběla podpora ostatních firem.

PlayStation 4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn od Guerrilla Games nebude mít mikrotransakce. Jde čistě o singleplayerové dobrodružství.

27. února na GDC se poprvé předvede Xbox One verze Cities Skylines. Ta byla oznámena již v srpnu na Gamescomu.

Capcom nemá v plánu vydat Resident Evil 7 na Nintendo Switch, přesto si producent Masachika Kawata myslí, že Switch je velmi unikátní kus hardwaru.

Xbox One S bude k dostání ve dvou nových bundlech. Balení bílé konzole s 1TB nebo 500 GB diskem si budete moci koupit s hrou Halo Wars 2 v edici Ultimate nebo se závody Forza Horizon 3. V obou případech je v balení gamepad a poukaz k členství v klubu Xbox Live Gold na 14 dnů.

27. února se na GDC dozvíme nové informace o Stellaris a Europa universu, slibuje Paradox Interactive.

Těšíte se na Styx: Shards of Darkness? Vývojáři na Facebooku zveřejnili popis herního světa doplněný o artworky.

Capcom vydal nový trailer ke hře The Great Ace Attorney 2: Ryunosuke Naruhodo’s Resolution. Také tím potvrdil, že titul opět vyjde na konzoli 3DS a také zároveň prozradil, že bude hra poprvé předvedena v neděli na akci Ace Attorney 15th Anniversary Special Courtroom.

Ve třetí sérii animovaného seriálu Star Wars: The Clone Wars se měl objevit Revan, protagonista Knights of the Old Republic a důležitá figura v The Old Republic. Scéna, v níž vystupoval, však byla vystřižena a až nyní se můžeme podívat na její koncept. Ve scéně se objevuje i Darth Bane, který byl využit v šesté sérii, takže je součástí kánonu ságy. Revan ne. Nejnovější díl seriálu Povstalci však kanonizoval válku Jediů a Mandalorianů, což znamená, že Revanova kanonizace na sebe nemusí nechat dlouho čekat.

Pokud budete Yakuzu 0 stahovat z PlayStation Store, na disku PS4 zabere 23,84 GB.

NIS America spustili možnost přihlásit se do beta testu PC verze vizuálního románu Psycho-Pass: Mandatory Happiness. Zájemci se mohou hlásit zde. V současné době se hra prodává pro PS4 a PS Vitu.

Dishonored 2 obdržel důležitý patch, který na všech třech verzích přidává možnost nastavit si vlastní obtížnost, vybrat si jakoukoliv misi a zároveň opravuje problémy. Více jsme psali zde.

Úderem šesté hodiny vyšly nejen jednohubky k snídani, ale také došlo k odemčení PC verze Resident Evil 7 na Steamu. Pro hru vyšel Day One patch, obsahuje podporu pro dodatečné balíčky, přidává trofeje a opravuje některé chyby. Má cca 800 MB.

Není na škodu si připomenout, za kolik se v den vydání prodávaly různé konzole. Zajímavé, jak se cena mění. Na jaký herní přístroj vzpomínáte nejčastěji?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama