Jednohubky k snídani - středa 25. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 25. ledna

Jednohubky k snídani - středa 25. ledna

Michal Burian

Michal Burian

18

Rozbité sběratelské edice Resident Evil 7, Horizon: Zero Dawn nejlepší exkluzivitou, hrozí zdražení her v USA, LEGO hry zaplaví Switch, o zrušeném Scalebound a další.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Britský obchod GAME zrušil všechny objednávky na sběratelskou edici Resident Evil 7 z důvodu poničené repliky domu rodiny Bakerových. Podobná situace je v mnoha zemích, pár poničených domů se objevilo také na našem trhu. Capcom nedostatečně zabalil křehkou repliku domu, ta se při přepravě bohužel zničí - často jde o ulomený komín, případně poničené zábradlí.

Proč neznáme přesné datum vydání Friday the 13th? Je to kvůli certifikaci konzolových verzí. Autoři doufají, že stihnou titul na PC, PS4 a Xbox One vydat na začátku tohoto roku.

V USA může dojít ke zvýšení cen her, a hlavně konzolí pokud americký prezident Donald Trump rozhodne o uvalení tarifu cla na dovážené zboží, které nebylo vyrobeno ve Spojených státech a je určeno pro firmu sídlící v USA. Jaký by to mělo dopad, to v současné době nikdo neví. Většina konzolí je totiž vyráběna v Číně.

Na Nintendo Switch vyjde nejen Lego City Undercover, ale také Lego Worlds. Obě hry zatím nemají pro Switch verzi stanovené datum vydání.

Podle známého insidera s přezdívkou Shinobi považuje Sony hru Horizon: Zero Dawn od Guerrilla Games za dosud nejlepší first-party PlayStation titul. Jinými slovy má být tohle akční RPG ještě lepší jak Uncharted 2 nebo The Last of Us.

Final Fantasy XV někdy rozšíří encyklopedie monster. Režisér Hajime Tabata potvrdil, že na ni pracují a že bude součástí jedné z aktualizací. Na dotaz ohledně encyklopedie odpověděl: „Máme ji v plánech. Co se týče otázky kdy, tak to se můžete těšit na příští informace.

Skvělá taktická střílečka SWAT 4 z roku 2005 od Irrational Games se objevila v digitálním obchodě GOG. V nabídce je rovnou Gold edice. Stojí 9,29 euro.

Dračí RPG Scalebound od Platinum Games zrušil Microsoft z důvodu pokračujících problémů s enginem a s nimi souvisejícími opožděnými termíny vydání. Mělo jít o hru inspirovanou takovými jako Lost Planet, Devil May Cry, Gears of War, Monster Hunter, Dark Souls a Destiny.

Na Xboxu One si nově díky zpětné kompatibilitě můžete zahrát Xbox 360 hru Alice: Madness Returns.

Někteří uživatelé Battle.netu hlásí, že od Blizzardu jen tak dostali dárek v podobě real-time strategie StarCraft 2: Wings of Liberty. Zajímavé je, že vývojáři neposkytli žádné detaily, jednoduše hru odemknou dotyčnému na účtu. Podívejte se na svůj Battle.net, zda tam také StarCraft 2 náhodou nemáte.

iOS a Android hře Need for Speed: No Limits se můžete nově zúčastnit speciální události a vyhrát do hry Mercedes-AMG C63 S Coupé z roku 2016 a BMW M2 Coupé z roku 2016.

Kamerou nahrané záběry z hraní Gran Turisma Sport, běží na PS4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama