Ve veřejné betě For Honor si vyzkoušíte nový mód
For Honor Novinka Ve veřejné betě For Honor si vyzkoušíte nový mód

Ve veřejné betě For Honor si vyzkoušíte nový mód

Michal Burian

Michal Burian

18

Od 9. do 12. února si všichni budou moci vyzkoušet mód Elimination.

Reklama

Aktualizace: Společnost Ubisoft dnes večer potvrdila, že veřejná beta For Honor skutečně proběhne od 9. do 12. února na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. K vyzkoušení bude dokonce nový mód, jmenuje se Elimination a nebyl součástí nedávné uzavřené bety. V Elimination se proti sobě střetnou čtyři hráči proti čtyřem s cílem získat nejvíce výher, hrát se bude na pět výher. V tomto režimu nejsou žádné respawny.

Krom něho nebudou chybět módy Duel, Brawl a Dominion, stejně tak bude pokračovat válka frakcí.

Původní zpráva

Dalo se to čekat. Ubisoft se drží své strategie a těsně před vydáním For Honor uspořádá veřejnou betu, díky které si bude moci tuhle středověkou akci vyzkoušet každý zájemce. To samé ostatně očekáváme i u Ghost Recon Wildlands.

Open beta For Honor nebyla dosud oficiálně oznámena, avšak Ubisoftu nedopatřením tato informace unikla na Twitch.tv. Veřejná beta má proběhnout příští týden - od 9. do 12. února.

- Mohlo by vás zajímat: Minimální a doporučené HW nároky

Krom toho e-mail ještě odhalil, že předplatitelé Twitch Prime dostanou v den vydání For Honor bonusy, včetně toho, že na deset dnů budou mít status šampiona, rychleji budou získávat zkušeností body a dostanou exkluzivní emblém.

Plná verze For Honor vyjde 14. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Všechny tři verze budou obohaceny o české titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama