Season Pass pro For Honor nabídne předčasný přístup k novým hrdinům, exkluzivní outfity a War Pack
For Honor Novinka Season Pass pro For Honor nabídne předčasný přístup k novým hrdinům, exkluzivní outfity a War Pack

Season Pass pro For Honor nabídne předčasný přístup k novým hrdinům, exkluzivní outfity a War Pack

Jan Kalný

Jan Kalný

15

K novým hrdinům, mapám, módům a vybavení se ale dostanete i se základní hrou, jenom si počkáte o sedm dní déle než vlastníci Season Passu.

Reklama

Podobně jako v případě taktické střílečky Rainbow Six: Siege, kterou si shodou okolností můžete nyní zdarma zkusit, i For Honor bude dostávat nový obsah, který bude zcela zdarma.

V průběhu několika měsíců se do hry dostanou nové mapy, šest nových hrdinů, nové vybavení - to praktické i kosmetické - a další věci. Vlastníci Season Passu se pak dostanou k vybraným věcem (hlavně hrdinům) o týden dříve. Stejně tak dostanou šestici exkluzivních kosmetických outfitů a balíček War Pack, který nabízí měsíční boost XP, tři krabice s vybavením, tři emblémy a speciální efekt u vašich emotů, díky kterému se kolem vás objeví sluneční paprsky. Ideální pro fanoušky Dark Souls a jejich neutuchající potřebě velebit slunce.

Season Pass bude k dostání buďto zvlášť, nebo v rámci Gold edice hry. Všechno co se ale netýká kosmetických bonusů, bude k dostání i bez něho, což je určitě dobrá zpráva a přístup, který hráči ocení, stejně jako ho ocenili u zmíněného Rainbow Six: Siege.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama