Jednohubky k snídani - pondělí 27. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 27. února

Jednohubky k snídani - pondělí 27. února

Michal Burian

Michal Burian

7

Falešné zprávy o Call of Duty, o remaku System Shocku, v Death Stranding easter egg na Horizon: Zero Dawn, veteráni z Telltale Games pracují pro Ubisoftu, prodeje Elder Scrolls Online, Mass Effect dokončen a další.

Reklama

2. března dojde k odhalení dalšího hrdiny do bojovky Injustice 2. V pořadí půjde o 21. postavou. Vypadá to, že dohromady jich bude 41.

Pozor na falešné obrázky týkající se nového Call of Duty. Jeden takový je falešný, pochází totiž z Call of Duty: Advanced Warfare. Logo Call of Duty doplněné o War Never Stops bylo použito k lákání na Advanced Warfare. Lze očekávat, že jich bude stále víc. K odhalení nového CoD dojde koncem dubna, případně na začátku května.

V týdnu bude vydáno nové video z vývoje remaku System Shocku. Nightdive Studios se měli v posledních měsících zaměřit na grafiku a zvuky. Při čekání se budou hodit dva arty ze stanice Citadel od Robba Waterse a Roberta Simona.

Před časem se objevily spekulace, že Nintendo zastavilo výrobu konzole NES Classic Mini. Prodeje přitom byly velmi solidní, kdyby této konzole nebylo na trhu nedostatek, tak ještě lepší. Domněnky popřela britská pobočka společnosti, výroba pokračuje.

Elder Scrolls Online se daří, šéf vývoje Matt Firor se pochlubil prodeji 8,5 milionu kusů. Od června 2016 to znamená nárůst o 1,5 milionu hráčů. Další významný posun má zajistit expanze Morrowind.

Shenmue HD Remaster (zahrnující první a druhou epizodu) má spatřit světlo světa v letošním roce, odhalil důvěryhodný zdroj blízký americkému Atlusu. Shenmue 3 by potom měla následovat v roce 2018.

Ubisoft přetáhl čtyři významné vývojáře Telltale Games, kteří se podíleli na The Walking Dead, Tales from the Borderlands, Minecraft: Story Mode a The Wolf Among Us. Dennis Lenart, Nick Herman, Pierre Shorette a Adam Sarasohn budou pod hlavičkou Ubisoftu v San Francisku pracovat na budoucích projektech. Lze očekávat, že půjde o tituly zaměřené na příběh, podobně jako u Telltale.

Guerrilla Games a Kojima Productions se hojně podporují, v Horizon: Zero Dawn lze nalézt easter egg na Death Stranding a v traileru na Death Stranding zase připomínku na Horizon: Zero Dawn. Konkrétně má Norman Reedus "náhrdelník" od Aloy. Podobné easter eggy jsou pochopitelné, Kojima totiž využívá upravený engine Decima od Guerrilla Games.

Chcete si vyzkoušet real-time strategii Dawn of War III? Tak se zaregistrujte do bety a doufejte, že vás Relic vybere.

Aktualizace Forever pro Superhot VR vyjde 7. března a přinese nové výzvy, ve kterých otestujete svou mušku. V novém módu se pak budete snažit o nejlepší skóre a dokonce se můžete pokusit dokončit hru bez jediného výstřelu. Ve hře se objeví hardcore nepřátelé, jsou rychlejší a mají kratší reakční dobu. Pro opravdové fanoušky je potom připravena výzva, kdy během 10 minut musí dokončit celou hru.

Mass Effect: Andromeda je po vývojové stránce dokončen, pochlubili se lidé z BioWare. V návaznosti na tuto zprávu zveřejnili o víkendu hardwarové nároky.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild získala první desítku, magazínu Edge se nové dobrodružství natolik líbilo, že sáhl pro 10/10. Hry Horizon: Zero Dawn a Nioh od nich získaly 9/10 a 7/10 potom Sniper Elite 4.

Na GOG.com se začaly prodávat oba díly legendárního Hidden & Dangerous. Druhý díl i s datadiskem Sabre Squadron stojí 8,99 eur, zatímco první díl vás vyjde na 5,59 eur. Teď ještě prosím oba Vietcongy a první Mafii a v redakci budeme spokojeni.

Pillars of Eternity 2 získalo o 400 procent víc, než vývojářů chtěli. Konkrétně se podařilo na Fig vybrat 4,407,598 dolarů od 33 614 podporovatelů. Pokud chcete hru podpořit, můžete na jejich stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama