Jednohubky k snídani - čtvrtek 30. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 30. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 30. března

Michal Burian

Michal Burian

24

Představení Star Wars: Battlefront 2, anketa o lokalizaci Watch Dogs 2, závody v Minecraftu, soutěž s PlayStationem, Fallout Shelter na Steamu nebo Blavicon v Táboře.

Reklama

Nejprve bych se chtěl omluvit za absenci jednohubek v úterý a ve středu. Doufám, že vám dnešní nášup dva dny vynahradí. Dobrou chuť.

Ubisoft včera odpoledne odeslal hráčům anketu týkající se lokalizace Watch Dogs 2. Vyplnění ankety by nemělo zabrat více než 4 minuty. Jednou z posledních otázek je, zda byste si tuhle hackerskou akci koupili, kdyby neměla české titulky.

Claudia Black, dabérka a herečka Chloe Fraser, tvrdí, že brzy máme čekat datum vydání Uncharted: The Lost Legacy.

Nový Humble Bundle balíček ve znamení multiplayerových her. Za dolar získáte Tricky Towers, Eon Altar Episode 1 a Primal Carnage: Extinction. Za necelých 8 dolarů ještě Move or Die, Ultimate Chicken Horse a Rampage Knights. Za 10 a více dolarů Helldivers s rozšířením Ranger Pack.

První trailer na Star Wars: Battlefront 2 uvidíme 15. dubna ve 20:30 našeho času.

Česko-slovenský PlayStation pořádá soutěž, ve které můžete vyhrát super ceny nebo vyrazit na finále UEFA Champions League do Cardiffu. Stačí, když najdete balón.

O víkendu se v Táboře koná první zaklínačsko-středověký Blavicon. Na místě proběhne druhý celorepublikový turnaj v gwintu a návštěvníci si také užijí šermu, cosplaye a hlavně hudby. Na akci vystoupí tři kapely, včetně skupiny Percival, která stojí za velkou částí soundtracku v Zaklínači 3.

Na Steamu je konečně dostupný free-to-play titul Fallout Shelter.

Studio BioWare se pouští do nového dobrodružství. Do svých kanceláří v Edmontonu, Austinu a Montéalu hledají nové tváře.

Digitální Nintendo Switch verze hry Lego City Undercover si z dostupného volného místa ukousne 13 GB, což je 40 procent interní paměti Switche.

18. dubna vyjde první epizoda adventury Guardians of the Galaxy od Telltale Games. Dostupná bude ve verzích pro PC, PS4, Xbox One, iOS a Android. V prodeji bude rovněž Season Pass zajišťující všechny epizody první sezóny.

Studio Double Fine plánuje 4. dubna odhalit něco nového. Tim Schafer na Twitteru neprozradil, zda se novinka bude týkat Psychonauts 2 nebo nějakého nového projektu.

Více internetových obchodů se shoduje na datu vydání westernové akce Red Dead Redemption 2. Rockstar má prý v úmyslu vydat hru 3. října. Jeden e-shop to měl mít přímo potvrzené od distributora. Jiné e-shopy zase uvádějí 26. září. S jistotou víme, že na pultech obchodů bude RDR2 během podzimu pro PS4 a Xbox One.

Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu, potvrdil, že PC verze Sniper: Ghost Warrior 3 bude mít české titulky. Překlad už je téměř hotov, stačí ho otestovat.

Vyšel 1.24 patch pro No Man’s Sky. Záplata řeší problémy a chyby, které se objevily po aktualizaci Path Finder, včetně zlepšení frekvence snímků za sekundu.

Majitelé Nintenda Switch si budou moci v červnu koupit Minecraft: Story Mode. Jen se musí připravit na cenu. Ta bude 39,99 euro, což je o 10 euro více než u ostatních platforem.

Modder lolisamurai si posvítil na zámek frekvence snímků za sekundu u NieR: Automata. Ta se zastavila na 60fps. Pokud vám zámek vadí, můžete si stáhnout jeho modifikaci, která odemkne fps. S jistotou funguje na Windows 7.

Rally závody DiRT 4 od Codemasters budou podporovat PlayStation 4 Pro. Hra má využít možnosti výkonnější konzole. Díky tomu má hra na PS4 Pro odpovídat vysokému nastavení grafiky u PC verze. Codies rovněž chtějí využít Project Scorpio od Microsoftu. Nový Xbox vyjde koncem roku.

PS4 a Xbox One verze Minecraftu dostávající bezplatné DLC s létající mini-hrou Glide. V té může až 16 hráčů závodit v létání v módech Time Attack nebo Score Attack. K dispozici je jedna mapa, později budou další, některé zdarma, jiné za peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama