Assassin's Creed: Origins dorazí v říjnu, tvrdí další únik
Novinka Assassin's Creed: Origins dorazí v říjnu, tvrdí další únik

Assassin's Creed: Origins dorazí v říjnu, tvrdí další únik

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Uniklá obálka magazínu Game Informer ukazuje hlavního hrdinu, Sfingu nebo pyramidy.

Reklama

Vítejte u asi 152. úniku spojeného s novým dílem Assassin's Creed. Tentokrát se nám díky jistému uživateli Redditu dostala do rukou fotografie obálky nového čísla magazínu Game Informer, která opět potvrzuje, že nás čeká hra s názvem Assassin's Creed: Origins, v níž se podíváme do starověkého Egypta.

Obálka ukazuje hlavního hrdinu stojícího na hlavě Sfingy, stejně jako pyramidy v Gíze a jestřába, tedy opeřeného společníka, který má podle starších informací pomáhat s průzkumem prostředí. Postava vypadá stejně jako na starších uniklých materiálech a má stejné vybavení, přičemž obálka obsahuje i jednoduché motto. „Zatímco impérium padá, bratrstvo povstává”. Z toho se dá usuzovat, že nás čeká příběh o počátcích Bratrstva asasínů.

Podle Game Informeru vyjde Assassin's Creed: Origins 27. října letošního roku. O tom, jestli je toto datum pravdivé, se budeme moci přesvědčit na tiskové konferenci Ubisoftu na E3, která začíná v pondělí, 12. června, ve 22:00 našeho času. Od plnohodnotného odhalení nového Assassin's Creed nás tedy dělí ještě tři dny, takže očekávám, že se do té doby dočkáme ještě tak deseti úniků, protože když jde o Ubisoft, o takzvané úniky není nikdy nouze a nikdy jich není dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama