Mario + Rabbids Kingdom Battle je taktické RPG
Novinka Mario + Rabbids Kingdom Battle je taktické RPG

Mario + Rabbids Kingdom Battle je taktické RPG

Michal Burian

Michal Burian

2

Jednoduchá grafika, ale hodně zajímavé taktické a tahové souboje.

Reklama

Konec spekulacím, tiskovou konferenci Ubisoftu začali ztřeštění králíci Rabbids a generální ředitel společnosti potvrdil dlouho spekulované RPG Mario + Rabbids Kingdom Battle, o kterém toho už nějakou dobu víme celkem dost detailů.

Na pódiu se objevil producent Shigeru Miyamoto, který stál za zrodem značek jako Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Star Fox, F-Zero a Pikmin. V současné době se podílí na RPG Mario + Rabbids Kingdom Battle, hra je určena pro Nintendo Switch a nepůjde o skákačku, ale o Mario hru s králíky, která tu ještě nebyla. To má ostatně prezentovat i video s gameplay záběry, kde nechyběly souboje. Ty jsou tahové a střetnete se v nich s různými nepřáteli a bossy. V zásadě tak jde o taktické RPG, kde se můžete krýt, skákat a využívat různé schopnosti postaviček. Ty mohou být ještě posilněny za pomoci jiného hrdiny.

Samotné boje mají tvořit 65 procent z celkové náplně hry a budou vyžadovat taktiku. Zbývajících 35 procent je průzkum světů. Světy budou čtyři, každý odlišný a v každém najdete jiné protivníky.

V Mario + Rabbids Kingdom Battle je osm hratelných postav. Čtyři pocházejí ze světa Nintenda - Mario, Luigi, Peach a Yoshi. Ve zbývající čtyřce jsou šílení králíci od Ubisoftu, kteří se budou převlékat za postavičky od Maria. Každý postava bude mít svůj specifický styl a různé výhody a nevýhody. Chybět nebudou ani různé zbraně.

Hrát můžete sami nebo v lokální kooperaci pro dva hráče.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vyjde 29. srpna 2017 na Nintendo Switch.

Trailer

Gameplay trailer

Ze zákulisí vývoje

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama