V The Crew 2 budou auta, motorky, lodě nebo letadla
The Crew 2 Novinka V The Crew 2 budou auta, motorky, lodě nebo letadla

V The Crew 2 budou auta, motorky, lodě nebo letadla

Michal Burian

Michal Burian

49

Adrenalinová jízda pod plným plynem? Vypadá to tak.

Reklama

Přišlo vám už původní The Crew dost rozsáhlé? Nabídlo automobily a poté se rozšířilo i o motorky. The Crew 2 bude ještě větší, zahrne totiž nejen vozidla všech druhů a motorky, ale rovněž lodě a letadla. Právě s nimi budeme závodit v otevřeném světě.

The Crew 2 vyjde na začátku roku 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na homepage už se můžete přihlásit do bety.

Ubisoft tvrdí, že The Crew 2 zachytí vzrušení amerického duchu motorsportu v jednom z nejvíce vzrušujících otevřených světů, který byl kdy vytvořen. The Crew 2 je zasazeno do obrovského, pestrého, akčního a krásného světa, jenž se jmenuje Motornation. Zahrnuje americká města a památky a vychutnáte si v něm závodění na zemi, na moři a ve vzduchu. Závodit opět budete od pobřeží k pobřeží, ale také v pouličních závodech, v terénu, freestylers a dalších různých druzích disciplín.

Jistý je New York, řeka Mississippi, Grand Canyon a mnoho dalších míst z USA. V tomhle světě se spojíte se čtyřmi různými motorkářskými rodinami: pouliční závodníci, profesionální závodníci, experti na off-road a freestylers a ty vás vše potřebné naučí. Chybět nebudou příběhové mise, různé soutěže, turnaje a náhodná setkání.

Původní The Crew mělo horší start, ale může se pochlubit 12 miliony registrovaných hráčů. Není tak divu, že vzniká dvojka, která by měla být lepší, rozsáhlejší a zábavnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama