Jednohubky k snídani - úterý 20. června
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 20. června

Jednohubky k snídani - úterý 20. června

Michal Burian

Michal Burian

20

Absence mini-mapy u nového Asasína a Far Cry 5, možné datum GT Sport, spolupráce Capcomu a Namca, Halo 6 jen tak nebude, Medal of Honor opět na Originu a další zprávičky.

Reklama

V Assassin’s Creed: Origins a Far Cry 5 nebude žádná mini-mapa a Far Cry 5 nebude mít žádné věže, které je potřeba hacknout.

Společnosti Capcom a Bandai Namco oznámily novou spolupráci, která jim umožní využívat licence u Street Fighter a dalších her. Těžit z toho mají zejména hráči.

Gran Turismo Sport by mohlo vyjít 16. listopadu letošního roku, píše oficiální PlayStation magazín ve svém nejnovějším čísle.

Halo 6 je ještě daleko, oznámeno bude až za nějaký čas. V srpnu na Gamescomu to rozhodně nebude. 343 Industries krom Halo 6 připravují ještě nějaký další projekt. Ten podle všeho dostal přednost.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn. Následuje novinka Arms pro Switch, GTA V, DiRT 4, remasterovaná kolekce WipEout, Tekken 7, FIFA 17, Overwatch, Injustice 2 a Rocket League.

Na Originu je opět zdarma Medal of Honor: Pacific Assault. Přidejte si ho do knihovny a budete moci kdykoliv hrát.

Japonská Sony v reklamě láká na různé tituly, které dorazí na PlayStation VR. Konkrétně Gran Turismo Sport, Ace Combat 7: Skies Unknown, Monster of the Deep: Final Fantasy XV, Starblood Arena, No Heroes Allowed VR!, Dark Eclipse, The Idolmaster Cinderella Girls: Viewing Revolution, Dexed, Steel Combat a Mortal Blitz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama