Jednohubky k snídani - středa 21. června
Novinka Jednohubky k snídani - středa 21. června

Jednohubky k snídani - středa 21. června

Michal Burian

Michal Burian

43

L.A. Noire remaster, Forza Motorsport 7 vs. DriveClub, Spider-Man a jeho další outfity, Hitman bez Denuva, patch pro Pokémon GO a další zprávičky.

Reklama

Brzy, odpověděl programátor Hiroyuki Kobayashi na otázku, kdy vyjde remake Resident Evilu 2. Ten Capcom oznámil, ale nepřinesl žádné informace, ani video.

Pro Dead Rising 4 vyšel nový dodatečný balíček. Koupit si můžete Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf přidávající mini-hru ve Willamette Mall a samotném městě. Na těchto místech naleznete 18 jamek a užijete si netradiční mini golf, ovšem za cenu 10 euro.

Nezávislé studio IO Interactive odstranilo protipirátskou ochranu z Hitmana. Patch zároveň vylepšuje umělou inteligenci a uživatelské rozhraní ve všech misích a kontraktech. Včera navíc vyšlo demo.

Potvrzeno, v akci Spider-Man od Sony budou i alternativní outfity, potvrdilo studio Insomniac Games. Hra se zaměří na vlastní příběh, v něm bude hlavní hrdina Peter Parker mít 23 let a má proti zločinu bojovat po dobu 8 let.

PES 2018 si budou moci hráči vyzkoušet v betě od 20. července do 31. července. Půjde vlastně o demo, zahrne dva herní módy: Quickmatch a Online Co-Op. Adam Bhatti tvrdí, že jim pomůže eliminovat problémy v online hraní. Zatím se ale mluví jen o PS4 a Xbox One.

Několik spekulací zmiňuje příchod remasteru detektivního thrilleru L.A. Noire. Rockstar má koncem letošního léta vydat remaster, který přinese možnost hrát hru z pohledu první osoby (jako u GTA V) a bude podporovat virtuální realitu. Navíc se hodně debatuje o možné Nintendo Switch verzi.

Dnes do iOS a Android verzí Pokémon GO dorazí nová, velká aktualizace. Patch přidá motivační systém pro Gyms, Raid Battles a možnost vyhledávání ve vaší kolekci Pokémonů.

Fanoušci porovnávají grafiku Forzy Motorsport 7 s DriveClubem, tedy Xbox One X vs. PlayStation 4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama