Jednohubky k snídani - úterý 27. června
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 27. června

Jednohubky k snídani - úterý 27. června

Michal Burian

Michal Burian

13

Na obzoru nový Pac-Man, nová značka od tvůrců inFamous, Prey dohrané pod 7 minut, Switch dostane letos překvapení a další zprávičky.

Reklama

Společnost Bandai Namco láká na oznámení týkající se legendárního Pac-Mana.

Studio Sucker Punch (inFamous: Second Son) pracuje na neoznámené nové značce pro PlayStation 4. Prezident Sony si ji nedávno zahrál, ale pochopitelně o ní nic konkrétního neřekl.

Lámete si hlavu nad tím, proč multiplayerová střílečka LawBreakers vyjde pouze na PC a PlayStation 4? Cliff Bleszinski vysvětlil, že vývojáři z Boss Key Productions tvoří malý tým a nedokážou současně pracovat na třech verzích. PS4 si vybrali z důvodu, že jde o nejprodávanější konzoli. Vydání na Xbox One později nevylučuje.

Závody F1 2017 na Xboxu One X poběží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu a budou podporovat HDR.

Že lze dohrát Prey pod 20 minut? To už dávno neplatí. Seeker TV zaznamenal svůj speedrun a dohrál Prey za méně než 7 minut.

Nintendo má neoznámené hry pro Switch, které vyjdou ještě v letošním roce. „Nově máme Arms, poté Splatoon 2, v srpnu Mario + Rabbids, v říjnu Super Mario Odyssey a další tituly ještě oznámíme,“ nechal se slyšet Reggie Fils-Aime z amerického Nintenda.

GTA V se vrátilo na čelo nejprodávanějších her ve Velké Británii za minulý týden. Následuje DiRT 4, FIFA 17, Ghost Recon Wildlands, Mario Kart 8 Deluxe, Overwatch, Arms, Horizon: Zero Dawn, Forza Horizon 3 a Tekken 7.

Soundtrack hry Sonic Mania se bude prodávat ve vinylové edici. Obsahovat bude dva disky se spoustou hudby a také kód ke stažení digitální verze soundtracku. Předobjednávky odstartují v polovině července. Samotná hra vyjde 15. srpna na PC, PS4, Xbox One a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama