Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. června
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. června

Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. června

Michal Burian

Michal Burian

6

Pokračování Remember Me extrémně nepravděpodobné, odhady prodejů Xboxu One, Switch dostane hry z Wii U a další zprávičky.

Reklama

Phantom Dust Remaster si zahrálo přes milion hráčů. Včera dostala hra podstatnou aktualizaci. Přinesla systém pro dovednosti, podporu hlasového chatu nebo průvodce misemi.

Rodina Guillemotových navýšila svůj podíl v Ubisoftu, aby odvrátila nepřátelské převzetí firmy ze strany společnosti Vivendi. Současný generální ředitel Ubisoftu Yves Guillemot se svou rodinou vlastní 13,6 procent a hlasovací právo činí 20,02 procent. Vivendi ale vlastní 27 procent a 24,5 procent má ve hlasování.

Bohemia Interactive hledá lidi pro vývoj nového projektu, který vzniká v brněnské pobočce. Zatím o něm víme jen to, že využívá engine Unreal 4, přičemž by mohlo jít o nástupce multiplayerové střílečky Argo.

V budoucnu seznam her pro Switch rozšíří vybrané tituly z éry Wii U, potvrdil prezident americké pobočky Nintenda pro web Nintendonow. Je to pochopitelné, Wii U nebyla tak úspěšná konzole.

Do konce roku 2021 prodá Microsoft přes 63 milionů kusů konzolí Xbox One. Z toho 17 milionů bude Xbox One X. Takové jsou odhady analytické společnosti DFC Intelligence. Konkurenční PS4 má už teď 60 milionů prodaných kusů.

Díky zpětné kompatibilitě na Xboxu One si můžete nově zahrát Assassin’s Creed: Brotherhood, Blazing Angels, Cyber Troopers Virtual On Oratorio Tangram, Raidiant Silvergun a Wolf of the Battlefield: Commando 3.

Free-to-play střílečka Warframe je dost populární, vedení Digital Extremes se pochlubilo, že do Warframe se registrovalo 30 milionů hráčů. Včera vyšla aktualizace Chains of Harrow se spoustou nového obsahu.

Pokračování Remember Me jen tak nebudete. Tahle často opomíjená akce zůstala pod očekáváním Capcomu a studio Dontnod přiznalo, že druhý díl je extrémně nepravděpodobný. Ale třeba jednoho dne na něj dojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama