Nová obtížnost v Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands Novinka Nová obtížnost v Ghost Recon: Wildlands

Nová obtížnost v Ghost Recon: Wildlands

Michal Burian

Michal Burian

36

Nepřátelé jsou chytřejší, bytelnější a více ostražití. Za novou obtížnost získáte odměny.

Reklama

Nejnovější bezplatná aktualizace taktické akce Ghost Recon: Wildlands má masivních 8 GB, aby opravila chyby a vylepšila zážitek z hraní. Zároveň ale přináší nový obsah. Tím hlavním je nová obtížnost Tier 1 přinášející větší výzvu pro hráče, kteří dosáhli úrovně 30. Jakmile Tier 1 aktivujete, objeví se nový XP indikátor, do kterého budete získávat zkušeností body za dokončení misí a sólových výzev v Live Season Challenges.

Začnete na Tieru 50 a postupně se budete prokousávat na Tier 1. Za každou pátou zdolanou úroveň si zpřístupníte nové odměny. Ty jsou podle všeho především kosmetického rázu. Jen mějte na paměti, že nová obtížnost znamená chytřejší, bytelnější a ostražitější protivníky. Abyste měli alespoň nějakou výhodu, tak v Tier 1 si vylepšuje zbraně, po upgradu budou způsobovat větší škody.

Po zapnutí obtížnosti Tier 1 můžete stále spolupracovat s jinými hráči v online kooperaci, bez ohledu na to, zda jsou oni v Tier 1 nebo nikoliv. Režim můžete navíc kdykoliv deaktivovat a poté znovu zapnout, o dosažené úspěchy nepřijdete. Informace o nové úrovni uvidí ostatní hráči nad vaší postavou.

Tier 1 není jedinou novinkou pátého updatu. Součástí jsou také nové výzvy a odměny pro druhou sezónu Live Season Challenges.

Na závěr jedna zajímavost. Komunita si myslí, že s touto aktualizací byl do Ghost Recon: Wildlands přidán Yetti. Nasvědčuje tomu zvuková stopa: „Zvláštní zvuk byl slyšet u zničené chatrče...“ Zkusíte se vydat na lov Yettiho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama