Multiplayerová beta Star Wars: Battlefrontu 2 odstartuje 6. října
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Multiplayerová beta Star Wars: Battlefrontu 2 odstartuje 6. října

Multiplayerová beta Star Wars: Battlefrontu 2 odstartuje 6. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Ti, kteří si hru předobjednají, se do ní dostanou o dva dny dříve.

Reklama

Konečně víme, kdy bude k dispozici multiplayerová betaverze Star Wars: Battlefrontu 2. Všem zájemcům se její brány otevřou 6. října, a to na PC (prostřednictvím Originu), PS4 i Xboxu One. Ti, kteří si Battlefront 2 předobjednali nebo předobjednají, se do bety dostanou o dva dny dříve, tedy 4. října.

Beta tak startuje necelé dva měsíce před vydáním samotné hry, což znamená, že pojem beta je opět spíše jen marketingový nástroj a ve skutečnosti půjde o časově omezenou, neodladěnou demoverzi. Za tak krátkou dobu lze jen těžko zohlednit všechny nahlášené chyby a problémy pro potřeby finální verze hry, což by měla být podstata betaverzí.

Co v demu, nebo betě, když tomu tak chce EA říkat, vlastně zažijeme? Podobně jako na E3 a v nedávno skončené alfaverzi se budete moci zúčastnit bitvy klonovaných vojáků Republiky a bitevních droidů Separatistů o město Theed na Naboo. K dispozici bude také vesmírná bitva, která vám umožní pilotovat některé z nejikoničtějších stíhaček světa Star Wars.

Více o vesmírných bitvách se dozvíme na srpnovém Gamescomu. A jestli si chcete Star Wars: Battlefront 2 předobjednat, můžete tak učinit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama