V Rainbow Six Siege můžete získávat balíčky s kosmetickými předměty
Novinka V Rainbow Six Siege můžete získávat balíčky s kosmetickými předměty

V Rainbow Six Siege můžete získávat balíčky s kosmetickými předměty

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Pro tuto chvíli je ale lze získat pouze prostým hraním hry.

Reklama

Spolu s patchem 2.11 přidali tvůrci Rainbox Six Siege do hry nový způsob, jak získávat kosmetické předměty. Za hraní hry budete moci již brzy dostávat jeden z balíčků zvaných Alpha Packs, které jsou obdobou systému krabic z jiných titulů. Ukrývají se v nich některé již existující kosmetické předměty i zcela nové předměty legendární kvality, které jinými způsoby neseženete. Obecně jde přitom o různé skiny zbraní nebo několik typů předmětů pro vizuální úpravu postav.

Je třeba zdůraznit, že zatím lze Alpha Packs získávat pouze hraním hry, potažmo výměnou za herní měnu, nikoliv výměnou za skutečné peníze, takže aspoň pro tuto chvíli se zdá, že si manažeři Ubisoftu nechtějí snadno, rychle a osvědčeným způsobem namastit kapsy. To se ale samozřejmě může změnit, sám Ubisoft slibuje, že bližší informace o celém systému balíčků zveřejní v průběhu příštího týdne.

Ve hře už je obchod, jehož prostřednictvím si můžete vybírat ze stovek kosmetických předmětů, aniž byste se museli spoléhat na náhodu. Takže se zdá, že Alpha Packs jsou jen další cestou, jak získat něco navíc.

A jak vypadá otevírání balíčků v praxi? Na to se můžete podívat třeba díky videu, na které upozornil server VG247.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama