Rayman Legends pro Nintendo Switch nejspíš vyjde 12. září
Rayman Legends Novinka Rayman Legends pro Nintendo Switch nejspíš vyjde 12. září

Rayman Legends pro Nintendo Switch nejspíš vyjde 12. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Na evropském eShopu se objevilo nejen datum vydání hry v definitivní edici, ale i demo, které bylo posléze staženo.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že Rayman Legends si najde cestu i na Switch, a to ve formě edice Rayman Legends: Definitive Edition. Doteď jsme nevěděli, kdy se hry vlastně dočkáme, na evropském eShopu Switche se ale nově objevilo datum 12. září 2017.

Po určitou dobu bylo dokonce na eShopu k dispozici demo, které podle informací serveru Nintendo Life obsahuje tři úrovně z kampaně a kooperativní minihru Kung Foot. Zajímavé je, že Definitive Edition podle všeho nevyužívá dotykový displej Switche stejným způsobem jako původní hra pro Wii U, i když jisté využití displeje by tu přeci jen mělo být.

Fakt, že bylo demo krátce po vydání staženo, nasvědčuje tomu, že ho někdo nahrál předčasně. A že vydání už snad není daleko, takže zmíněné datum 12. září rozhodně může být aktuální. Vše se nepochybně vyjasní díky oficiálnímu oznámení, které by snad na sebe nemělo nechat dlouho čekat.

A co vůbec Definitive Edition nabídne? Kromě veškerého obsahu původní hry se pochlubí i singleplayerovým režimem a soutěžními žebříčky Kung Foot módu nebo kooperací napříč větším množstvím systémů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama