Jednohubky k snídani - pondělí 31. července
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 31. července

Jednohubky k snídani - pondělí 31. července

Michal Burian

Michal Burian

7

DayZ v Minecraftu, oslabení Guerrilla Games, zombík z Call of Duty: WWII, Xbox One X a Killing Floor 2, statistiky Rocket League nebo Titanfall 2 v Origin Access.

Reklama

Hrajete Minecraft a zároveň jste fanoušci survivalu DayZ? Potom se vám bude líbit tříměsíční práce jednoho nadšence z Redditu. Criand vytvořil pro Minecraft mapu Černarus. Obsahuje hlavní město, vojenské základny, letiště, přístavy, lesy a další důležité budovy, a samozřejmě také zombíky! Více o MinecraftZ (MCZ) zde.

Nizozemský tým Guerrilla Games po dlouhých dvanácti letech opustil Steven ter Heide. Ve studiu pracoval v pozici herního režiséra a podílel se na projektech jako je série Killzone, RIGS nebo Horizon: Zero Dawn. Heide dle svých slov jde vytvářet něco nového.

Glen Schofield ze studia Sledgehammer Games na Twitteru nahrál obličej, jehož výraz je možné při pondělku spatřit na mnoha tvářích. Ve skutečnosti jde samozřejmě o záběr ze zombie módu Call of Duty: WWII, který naznačuje, že ztvárnění nacistických zombií bude opravdu detailní.

Postava jménem Eliza, kterou jste mohli získat za předobjednávku bojovky Tekken 7, je nyní k dispozici jako klasické DLC. Vyjde vás na 4,99 euro. Nová aktualizace navíc přidala do hry 10 bezplatných předmětů pro úpravu postav.

Předplatitelé Origin Access se mohou tento týden těšit na rozšíření nabídky, již zítra seznam nabobtná o Titanfall 2. Jak je zvykem, půjde o plnohodnotnou hru se singleplayerem a multiplayerem.

Metroid: Samus Returns pro Nintendo 3DS se blíží, a tak australská odnož Nintenda zveřejnila dva nové koncepty.

Tak tohle je zklamání, krvavá střílečka Killing Floor 2 na Xboxu One X nepoběží v nativním 4K. Vývojáři nedokážou vyřešit závažné problémy s frekvencí snímků za sekundu. Kvůli tomu hra poběží v rozlišení 1800p.

Studio Psyonix se pochlubilo statistikami Rocket League. Tenhle netradiční sportovní a adrenalinový titul má napříč platformami PC, PS4 a Xbox One již 33 milionů hráčů a každý den ho hraje 1,6 milionu hráčů. Týdně je to 3,3 milionu a měsíčně 6,1 milionu.

Tvůrci Serious Sam VR: The Last Hope vydali novou aktualizaci, která přidává stromy schopností, systém power-upů a postupování po úrovních nebo možnost vylepšování zbraní. Více ukáže příslušný trailer.

Nižší zájem hráčů o playlist Team Skirmish v multiplayeru Halo 5: Guardians přiměl tvůrce k odstranění tohoto playlistu. Z nabídky zmizí 3. srpna.

Příchod expanze Mordor do Lord of the Rings Online je odložen. Původně ke spuštění mělo dojít dnes, ale to už neplatí. Autoři objevili chybu, která ovlivňuje chování monster a NPC postav.

Na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem uvidíme nové gameplay záběry z demolice Crackdown 3, potvrdil Microsoft.

Před pár dny pro Nintendo Switch vyšla přes digitální obchod kolekce her Namco Museum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama