Monster Hunter Stories vyjdou na západě!
Monster Hunter Stories Novinka Monster Hunter Stories vyjdou na západě!

Monster Hunter Stories vyjdou na západě!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

A to už 8. září, podívejte se na nový trailer.

Reklama

Tato novinka je pro mne obzvláště potěšující. Neříkám, že byste se o hře Monster Hunter Stories ne stránkách Zingu ještě nesetkali, ale vždy to bylo pouze v souvislosti s děním na japonské herní scéně. Tentokrát už můžeme v klidu říci, že se tohoto, pro sérii Monster Hunter, netradičního RPG dočkáme pro 3DSko už 8. září.

I když jde o spíše spin-off série Monster Hunter, zůstává zde hodně společných jmenovatelů. Příběh hry začíná v Rider Village, kde se náš hrdina (nebo hrdinka, podle vaší volby) chce stát Riderem a prozkoumat svět mimo svou rodnou vesnici. Naštěstí projde všemi zkouškami a skutečně se jím stane. Od vůdce vesnice získává kámen Kizuna a společně se svým partnerem Nabiru, se kterým prošel finální zkouškou, se rozhodnou vyrazit do nepoznaného světa. Ale z dálky se pomalu blíží podivný stín a lidé si postupně začínají všímat vážných změn nejen ve svém každodenním životě, ale i v prostředí okolo sebe. Největší zkouška na Ridery a Huntery teprve čeká a klíč leží uvnitř skryté moci kamenu Kizuna. Díky ní zjistíte, že se prastará legenda zakládá na pravdě.

Kromě oznámení o konkrétním termínu vydání, oznámilo Nintendo také přípravu hratelného dema, které bude pro 3DS k dispozici na Nintendo eShopu 10. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama