Resident Evil: Revelations koncem srpna pro PS4 a Xbox One
Resident Evil: Revelations Novinka Resident Evil: Revelations koncem srpna pro PS4 a Xbox One

Resident Evil: Revelations koncem srpna pro PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

3

Na Nintendo Switch dorazí jednička a dvojka během letošního podzimu.

Reklama

Pokud si toužíte zahrát Resident Evil: Revelations na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, tak budete mít možnost. Za mořem hra vyjde 31. srpna a dnes Capcom oznámil, že v Evropě bude hra k dostání o něco dříve. Konkrétně od 29. srpna.

Resident Evil: Revelations pro PlayStation 4 a Xbox One je aktualizovaná verze původní hry, která si v minulosti našla cestu na Nintendo 3DS, PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. Nová verze se pochlubí rozlišením 1920x1080, vylepšenou frekvencí snímků za sekundu (Capcom zatím nesdílel podrobnosti), detailnějším prostředím a rafinovanějším pohybem tvorů. Samozřejmostí je i veškerý dříve vydaný dodatečný obsah.

„Postavte se hordám nepřátel společně se svým přítelem díky online Raid módu, který zahrnuje mód “The Ghost Ship: Chaos”. Navíc jsou ve hře přístupné celkem 4 schémata ovládání založených na rozdílných typech ovládání napříč celou sérií. Díky tomu si hráči sami určují svůj herní styl a mohou se tak těšit na flexibilnější zážitek,“ vnadí tisková zpráva.

Na Resident Evil: Revelations se mohou těšit také majitelé Nintenda Switch. Ti si během letošního podzimu budou moci koupit první i druhý díl.

Resident Evil: Revelations doplňuje události v sérii Resident Evil mezi čtvrtým a pátým dílem, zároveň se drží staré dobré značky. Díky tomu prožijete mnoho strašidelných okamžiků. Příběh nás zavede na palubu luxusní lodi, která je prázdná, brzy však naši hlavní hrdinové Chris Redfield a Jill Valentine zjistí, že to až tak není pravda a jsou postaveni před úkol ze všech nejtěžší, musí přežít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama