Jednohubky k snídani - středa 2. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - středa 2. srpna

Jednohubky k snídani - středa 2. srpna

Michal Burian

Michal Burian

8

GTA V ve vesmíru, problémy s baterií u Switche, něco o Gamescomu, plány THQ Nordic s novou značkou a další zprávičky.

Reklama

Moddeři dokážou opravdu fascinující věci, jak dokazuje i mod Grand Theft Space. Díky němu se budete moci v GTA V podívat do vesmíru.

Na GOG.com může po dobu následujících několika dní koupit oba díly Hidden & Dangerous se značnou slevou. První díl v Action Packu seženete za 1,39 euro, zatímco Hidden & Dangerous 2 je k dispozici za velmi nízkých 2,29 euro. Upozorňujeme však na absenci české lokalizace v případě obou titulů.

Nejnovější aktualizace řeší problémy s nabitím baterie u Nintenda Switch. Vývojáři vylepšili firmware, aby se neopakovaly problémy s indikátorem nabití baterie.

Máte rádi střílečky a říká vám něco Descent od studia Descendent? Tak to si můžete vyzkoušet demo s multiplayerem rebootu Descent: Underground. Hra je v předběžném přístupu na Steamu a bezplatná verze přes Brightlocker nabízí kompetitivní i kooperativní multiplayerové módy, včetně Survival a Capture the Flag.

Xbox One verze Destiny 2 zabere na disku 29,15 GB. Podobnou velikost očekáváme i u PS4 verze. To Madden NFL 18 bude na Xboxu One vyžadovat 36,52 GB.

Hry Wolfenstein II: The New Colossus a Far Cry 5 budou podporovat Rapid Packed Math, novou funkci od AMD, která je určena pro nejnovější grafické karty RX Vega. Rapid Packed Math umožňuje grafické kartě provést dvě matematické instrukce za cenu jedné.

Společnost Team17 do Kolína nad Rýnem doveze Genesis: Alpha One (PS4, XOne, PC), Sword Legacy: Omen (PC), Yoku’s Island Express (PS4, XOne, PC, Switch) a The Escapists 2 (PS4, XOne, PC, Switch). Gamescom se uskuteční od 23. do 26. srpna.

Během Splatfest eventů se v barevné střílečce Splatoon 2 objeví nová mapa. Jmenuje se Shifty Station. První Splatfest event - Ketchup vs. Mayo - se uskuteční od 4. do 5. srpna.

Generální ředitel Ubisoftu je přesvědčen, že Xbox One X pomůže hernímu průmyslu vyrůst. Tvůrci her získávají výkon navíc, který využijí ve svých hrách. Yves Guillemot ocenil, že se Microsoft soustředil na výkon a ne na Kinect nebo něco podobného.

Tvůrci karetní hry Gwent: The Witcher Card Game ukazují proces nahrávání zvuků pro chystanou kampaň. Některé použité nástroje mohou překvapit.

THQ Nordic oznámí na Gamescomu dvě nové hry, včetně zbrusu nové značky. Nová IP bude RPG v otevřeném světě, který je zasazen do jedinečného universa. Vydavatel ještě prozradil, že jde o „post-apocalyptic kung-fu fable.“

Nintendo ukázalo artwork z podvodního království. Naznačuje, že tahle oblast bude v blížícím se titulu Super Mario Odyssey?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama