Jednohubky k snídani - pátek 4. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 4. srpna

Jednohubky k snídani - pátek 4. srpna

Michal Burian

Michal Burian

7

Omalovánky Deus Ex, Rime na Switch, plány s Hitmanem, mlha v Death Stranding, úspěch Friday the 13th: The Game a další zprávičky.

Reklama

Předevčírem jsme vás informovali o omalovánkách pro dospělé na motivy Zaklínače a teď tu máme menší omalovánku, díky níž si můžete podle uvážení vybarvit Adama Jensena z Deus Ex.

14. listopadu v Severní Americe a 17. listopadu v Evropě. To je datum vydání Rime pro Nintendo Switch v digitální i fyzické edici za 35 euro.

Rocket League přesáhl hranci 34 milionů hráčů. Psyonix vylepšují svou ochranu proti podvádění.

Stejně jako každý měsíc, i tento nás čeká nový obsah do Hitmana. Tentokrát se kromě klasických featured kontraktů dočkáme i dalšího challenge packu, The Art of Revenge, kde za splnění všech jeho výzev dostaneme nějakou novou odměnu. Zároveň jsme se dozvěděli, že Hitmana si zahrálo již 5 milionů hráčů.

Nový měsíc, nová aktualizace Gears of War 4. Střílečka dostává další mapy - Forge Blitz (vylepšená verze mapy Forge) a Canals. Kanály si možná pamatujete z prvních Gears of War.

O Death Stranding od Hidea Kojimy toho dodnes nevíme hodně, ale sem tam se objeví nějaké menší zajímavosti z vývoje. Jednou takovou je například ukázka technologie mlhy. Jen doufáme, že se z ní ve finální hře nebudou rojit nějaká monstra.

Nejnovější aktualizace firmware PS4 (s číslovkou 4.73) zlepšuje výkon systému. Update má 352 MB.

Microsoft představil nový adapter k připojení bezdrátového Xbox One ovladače k PC. Nové zařízení se dostane do obchodů 8. srpna a je o 66 procent menší než stará verze. Jen pozor, je kompatibilní pouze s Windows 10. Jeho cena je 23 euro.

Společnost Feral Interactive oznámila, že do konce roku vyjde BioShock Remastered na macOS.

Electronic Arts vyřadí z nabídky EA Access první titul. Do konce roku zmizí FIFA 14, nejspíš z důvodu toho, že 18. října dojde k vypnutí serverů.

Hororovka Friday the 13th: The Game i přes svůj problémový start prodala 1,8 milionů kopií. 13. října dorazí hra na pulty obchodů v krabicovém provedení pro PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama