Co čekat od třetí sezóny For Honor?
For Honor Novinka Co čekat od třetí sezóny For Honor?

Co čekat od třetí sezóny For Honor?

Michal Burian

Michal Burian

9

Na novinky láká brutální trailer pojmenovaný Grudge & Glory.

Reklama

15. srpna letošního roku odstartuje již třetí sezóna středověké akce For Honor. Autoři hry si pro hráče na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One připravili novinky sjednocené pod aktualizací Grudge & Glory.

Třetí sezóna zahrne nové hrdiny, mapy, vybavení, hodnocené zápasy, legendární vybavení a mnoho dalšího. Dva noví hrdinové se jmenují Highlander (Viking) a Gladiator (Rytíř) a budou dostupní zdarma pro držitele Season Passu od 15. srpna. Ostatní si je budou moci odemknout od 22. srpna za 15 000 in-game měny Steel.

Pokud za nové postavy budete hrát, tak Highlander disponuje dosud největším mečem, zatímco Gladiátor svým trojzubcem a lehčím vybavením. Bude tak mrštnější, což je často v boji důležité.

Dvě nové mapy - Sentinel a Viking Village - slibují vlastní důležité environmentální prvky, které vám mohou pomoci, ale zároveň také dost zavařit. O co přesně půjde, to v současné době nevíme.

Třetí sezóna For Honor bude ještě ve znamení turnajů, konkrétně duelů 1v1, ve kterých můžete získat zajímavé odměny. Koncem roku dojde ještě k rozšíření kompetitivních zápasů 4v4.

Tak nezapomeňte, třetí sezóna For Honor startuje 15. srpna, společně s updatem 1.11. Pokud se chcete dozvědět více informací, tak 12. srpna sledujte oficiální Twitch, kde bude Ubisoft živě streamovat novinky pro třetí sezónu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama