Ubisoft slibuje povedený PC port Assassin’s Creed: Origins + nové video
Assassin's Creed: Origins Novinka Ubisoft slibuje povedený PC port Assassin’s Creed: Origins + nové video

Ubisoft slibuje povedený PC port Assassin’s Creed: Origins + nové video

Michal Burian

Michal Burian

67

Zároveň příběh, ze kterého budou fanoušci série nadšeni.

Reklama

V souvislosti s egyptským Assassin’s Creed: Origins se pořád dokolečka mluví pouze o verzi pro Xbox One X. Francouzská vydavatelská společnost totiž s Microsoftem uzavřela spolupráci a obě firmy své produkty vzájemně propagují. O další platformy se ale nemáme bát. Ashraf Ismail, který je zodpovědný právě za Assassin’s Creed: Origins, si našel chvilku a na Twitteru odpověděl na zvídavé dotazy fanoušků.

Jeden dotaz se týkal PC verze. Hráč Jonas prosil, aby si Ubisoft dal na PC portu této hry záležet a vytvořil dobrou verzi. Na to Ismail reagoval slovy, že do PC portu vkládají hodně lásky. Jinými slovy si na něm dávají záležet. Snad to bude poznat a nebudou se opakovat problémy jako v minulosti. Hlavně, ať je v pořádku optimalizace, grafické nastavení a eliminovány velké chyby.

Někdo jiný reagoval na tweet a zeptal se na příběh. Konkrétně ho zajímalo, zda jako fanoušek série AC bude z příběhu nadšen. Ismail kupodivu odpověděl, nebyl sice konkrétní, ale vzkázal, že je jejich cílem, aby byl fanoušek předešlých dílů z příběhu Origins nadšen.

Tak uvidíme. Snad to nebudou sliby chyby.

Teď už k další novince. IGN zveřejnilo nové gameplay záběry. Mají 18 minut a ukazují filmečky, využití orla, lezení po pyramidě, průzkum pyramidy, vybavení a samozřejmě také boj.

Assassin’s Creed: Origins vychází 27. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama