For Honor ukazuje nové hrdiny a mapy
For Honor Novinka For Honor ukazuje nové hrdiny a mapy

For Honor ukazuje nové hrdiny a mapy

Michal Burian

Michal Burian

5

Highlandera (Viking) a Gladiátora (Rytíř) a dvojice nových map.

Reklama

Nové trailery ukazují detailněji obsah třetí sezóny středověké akce For Honor, kde se rytíři, samurajové a Vikingové střetnou o moc. Podíváte se na dvojici nových hrdinů a map.

Třetí sezóna se jmenuje Grudge & Glory a přidá do hry Highlandera (Viking) a Gladiátora (Rytíř). Highlander disponuje dosud největším mečem, zatímco Gladiátor svým trojzubcem a lehčím vybavením. Bude tak mrštnější, což je často v boji důležité.

Mapy jsou také dvě: Sentinel a Viking Village. U obou autoři slibují vlastní důležité environmentální prvky, které vám mohou pomoci, ale zároveň také dost zavařit.

Součástí sezóny budou ještě turnaje, těšit se můžete na duely 1v1, ve kterých získáte zajímavé odměny. Koncem roku dojde ještě k rozšíření kompetitivních zápasů 4v4.

Třetí sezóna ve For Honor odstartuje 15. srpna pro majitele Season Passu. Ostatní si budou moci nový obsah odemknout od 22. srpna, každý hrdina bude stát 15 000 in-game měny Steel.

Od včerejška do neděle je navíc možné si For Honor zdarma vyzkoušet v plné verzi, která je akorát omezena časově. Trial naleznete na Uplay, PlayStation Store a Xbox Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama