Jednohubky k snídani - úterý 5. září
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 5. září

Jednohubky k snídani - úterý 5. září

Michal Burian

Michal Burian

Nový a bezplatný obsah do LawBreakers, české videonávody na trofeje, po Final Fantasy XV další projekt, konec bety Call of Duty: WWII a další zprávičky.

Reklama

Na YouTube je možné najít první český kanál, který se věnuje tvorbě videonávodů k získaní trofejí. Na kanále PlatinumMaster naleznete videonávody pro nedávné Uncharted: The Lost Legecy, Assassin's Creed: Freedom Cry, Gone Home, Get Even, Syberia 3 nebo LEGO City Undercover.

Vydavatelství Square Enix chce další úspěšný titul. Hajime Tabata se s týmem stojícím za Final Fantasy XV na začátku roku 2018 přesune na nový projekt. O co půjde, neprozradil, ale všichni sázejí na další Final Fantasy.

Hráči online střílečky LawBreakers se mohou těšit na postupné rozrůstání obsahu. Vývojáři slíbili, že během nadcházejících měsíce přidají nový obsah zdarma. Konkrétně nové mapy, novou třídu, hodnocený mód Boss Leagues nebo Skirmishes.

Uncharted: The Lost Legacy i druhý týden po vydání nejprodávanější hrou týdne ve Velké Británii. Na druhém místě novinka Mario + Rabbids Kingdom Battle pro Switch a třetí závody F1 2017, které si o jedno místo pohoršily ve srovnání s předchozím týdnem.

Hack and slash akce Furi, která vyšla loni na PC, PS4 a Xbox One, přilákala tři miliony hráčů, pochlubil se Emeric Thoa webu DualShockers. I přesto ale nejsou prodeje takové, jak by si autoři přáli. Za velkým počtem hráčů je určitě PS4 verze, která byla zdarma pro předplatitele PS Plus v měsíci, kdy hra Furi vyšla.

Včera večer skončila beta Call of Duty: WWII. Hráči si stěžovali hlavně na mapu Aachen, kterou vývojáři s největší pravděpodobností do plné verze upraví. Nejspíš dojde i ke změně limitu v Team Deathmatch. Už u druhé bety se limit zvýšil ze 75 na 100. Teď možná půjde zpět na 75.

Náš čtenář RockMax spojil Killing Floor 2 a remake prvního Half-Life s názvem Black Mesa. Výsledkem je komunitní mapa pro Killing Floor 2, kterou můžete stahovat ze Steam Workshopu.

Nabídka PlayStation Now se rozroste o 13 nových titulů. Z PS3 to bude krom jiného Fallout 3, Fallout: New Vegas a Rage, zatímco z PS4 třeba Wasteland 2: Director’s Cut, Grand Ages: Medieval, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments nebo Air Conflict: Pacific Carriers. Jen škoda, že u nás PS Now stále oficiálně není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama