Operace Blood Orchid rozšiřuje Rainbow Six Siege
Novinka Operace Blood Orchid rozšiřuje Rainbow Six Siege

Operace Blood Orchid rozšiřuje Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

10

Součástí aktualizace je nová mapa a tři operátoři.

Reklama

V průběhu dnešního dne Ubisoft spustí novou operaci v taktické kooperativní akci Rainbow Six Siege. Operation Blood Orchid přinese do hry novou mapu zasazenou do opuštěného zábavního parku, kde je hnízdo zločinecké organizace pro výrobu omamných látek. Součástí aktualizace jsou rovněž tři noví operátoři. Ty si ale budete muset odemknout za herní měnu, v případě, že nevlastníte Season Pass.

První dvojice z nových operátorů pochází ze speciálního oddělení hongkongské policie, zatímco třetí je členem polské jednotky pro boj s terorismem, takzvané jednotky GROM. Nejprve se podíváme na jednotky z Asie. Ying má velmi zajímavý gadget, jmenuje se Candela a jde o trio flash granátů, které můžete využít různými způsoby. Můžete je prostě hodit do místnosti a doufat, že jste udělali to nejlepší, nebo je přetáhnete přes barikády. V zásadě ale mají být užitečné v každé situaci. Ying má navíc speciální brýle, tím pádem ji flash granáty neoslepí.

Druhou posilou je defensivní expert Lesion, který má k dispozici prakticky neviditelné jedové pasti. Ty sice protivníka neeliminují, ale hraní po zásahu touto pastí nebude nic příjemného. Po zásahu je velmi dobré se vyléčit, právě toho Lesion dokáže využít a zasáhnout cíl v moment, kdy to nečeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama