Co prozradil rating o Assassin's Creed: Origins?
Assassin's Creed: Origins Novinka Co prozradil rating o Assassin's Creed: Origins?

Co prozradil rating o Assassin's Creed: Origins?

Michal Burian

Michal Burian

14

Plus gameplay záběry z Xbox One X verze egyptského dobrodružství.

Reklama

S přesunem do Egypta se věkové doporučení nemění. Komise ESRB udělila Assassin's Creed: Origins hodnocení Mature. To znamená, že je hra vhodná pro hráče starší 17 let z důvodu krve, odkazů na drogy, intenzivního násilí, nahoty, sexuálního obsahu, vulgarizmu a alkoholu.

V shrnutí ratingu se dočteme následující: Jedná se o akční adventuru, ve které hráč sleduje příběh egyptských asasínů Bayeka a Aye ze Siwy. Jejich úlohou je zničit tajný spolek ohrožující moc Kleopatry. Při zkoumání egyptského, římského a řeckého prostředí hráč plní mise s cílem najít, sledovat a zabíjet lidské protivníky. Při tom hráči využívají meče, šípy, skryté čepele a oštěpy. V některých cut-scénách jsou vidět intenzivní násilné činy, včetně brutálního zabití člověka nebo bodnutí dítěte. Vraždy a boje doprovází lidské výkřiky bolesti a spousta krve. Jedna sekvence zobrazuje část lidského těla a krev v jeskyni, v další scéně je vidět tělo bez hlavy napíchnuté na kůl. Hra zahrnuje mise s prostitutkami v bordelu, kde můžete částečně pozorovat pár při sexu a slyšet sténání. Některé ženské postavy jsou v bordelu polonahé a v pokojích lze vidět obrazy párů v různých sexuálních polohách. V průběhu hry se postava krátce zmíní o opiové trubce. Hlavní postava, kterou hráč ovládá, během cut-scény pije alkohol. Po nějaké době se postava potácí a dojde na pěstní souboj. V některých dialozích jsou použita slova jako “f**k,” “sh*t,” a “c*nt”.

Jak se můžete přesvědčit, podobný popis měly i předešlé díly série Assassin's Creed. Pokud chcete vidět z Origins více, podívejte se na gameplay záběry níže, které sice ukazují již dříve viděné demo z Gamescomu, ale tentokrát ve verzi pro Xbox One X.

Assassin's Creed: Origins vyjde 27. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama