Izometrické RPG Seven od ex-vývojářů Zaklínače bude mít české titulky
Seven: The Days Long Gone Novinka Izometrické RPG Seven od ex-vývojářů Zaklínače bude mít české titulky

Izometrické RPG Seven od ex-vývojářů Zaklínače bude mít české titulky

Michal Burian

Michal Burian

11

Post-apokalyptický svět připomínající středověk s některými moderními technologiemi.

Reklama

Pokud vyhledáváte hry s českou lokalizací, tak máte o důvod víc se těšit na izometrický RPG titul Seven: The Days Long Gone od ex-vývojářů Zaklínače. Filip Ženíšek dnes na svém Twitterovém účtu oznámil, že pro tuhle hru chystají české titulky.

Izometrické RPG Seven: The Days Long Gone vás zavede do post-apokalyptického světa připomínajícího středověk s některými moderními technologiemi. Hrát budete za osamělého poutníka, jenž se potlouká po říši Vetrall. Ta není v dobrém stavu, dala by se přirovnat k post-apokalyptickému světu v takovém zvláštním středověku, který je obohacen o některé moderní technologie. Samotný svět má být obrovský, plný nelehkých morálních voleb s důsledky. V boji proti nepřátelům vám pomůže parkour, který bude hlavní hrdina ovládat.

Seven: The Days Long Gone má podle dřívějších informací vyjít do konce letošního roku na PC, na Steamu je ale datum vydání nestanoveno. Za vývojem stojí nově vzniklé studio Fool's Theory, které založili veteráni z polského CD Projektu Red.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama