Za týden si v Ghost Recon Wildlands vyzkoušíte PvP mód
Ghost Recon: Wildlands Novinka Za týden si v Ghost Recon Wildlands vyzkoušíte PvP mód

Za týden si v Ghost Recon Wildlands vyzkoušíte PvP mód

Michal Burian

Michal Burian

12

Ubisoft oznámil veřejnou betu, bude na všech třech platformách a pro všechny.

Reklama

Dlouhé čekání na PvP mód se blíží ke konci. Ubisoft oznámil novinku již v březnu letošního roku. Od té doby ale bylo vcelku ticho. Až dnes francouzská vydavatelská společnost promluvila a rovnou oznámila, že příští týden proběhne veřejná beta PvP módu. Hráči taktické open-world akce Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands si budou moci PvP mód vyzkoušet od 21. do 25. září na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zajímavé je, že Ubisoft veřejnou betu PvP módu pojmul jako ukázku pro všechny hráče. Open betu si tak budou moci stáhnout i hráči, kteří nevlastní Ghost Recon: Wildlands.

V PvP módu vás čeká taktický boj dvou týmů o čtyřech hráčích v desetiminutových intervalech. Pro mód budou určeny rozlehlé mapy s variabilním prostředím a prakticky libovolnou denní dobou, které samozřejmě využívají prvky mapy z původní hry. Ubisoft na startu slibuje osm map a 12 tříd spadající do tří kategorií: Assault, Support, a Marksman. Veřejná beta obsáhne šest z celkových dvanácti tříd a pět z plánovaných osmi map.

Plná verze PvP módu vyjde někdy během podzimu, bude zdarma formou aktualizace

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama