Wolfenstein 2: The New Colossus a Doom míří na Switch
DOOM Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus a Doom míří na Switch

Wolfenstein 2: The New Colossus a Doom míří na Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Doom dorazí ještě před koncem letošního roku. Dříve oznámený Skyrim vyjde na Switchi 17. listopadu.

Reklama

Podpora titulů třetích stran v případě Switche od Nintenda se zase o něco rozrostla, jak dokazuje překvapivé oznámení Bethesdy v průběhu včerejšího Nintendo Directu. V něm bylo odhaleno, že na Switch míří nejen The Elder Scrolls V: Skyrim, ale i Doom a Wolfenstein 2: The New Colossus.

Doom má vyjít ještě před koncem letošního roku, konkrétně někdy kolem vánočních svátků. Na PC, PS4 a Xboxu One se přitom objevil už loni v květnu. Oproti tomu Wolfenstein 2: The New Colossus teprve vyjde, na PC, PS4 a Xbox One dorazí 27. října, a verze pro Switch nevyjde společně s nimi, ale až někdy v průběhu roku 2018.

Nyní máme také k dispozici konkrétní datum vydání Skyrimu pro Switch, které je stanoveno na 17. listopadu 2017. Bližší detaily o náplni Switch verze se dozvíte v nedávné novince z letošní E3.

Nyní je takřka jisté, že právě Doom pro Switch je tím titulem, o němž nedávno mluvil Pete Hines z Bethesdy jako o novém projektu, který dosud nebyl oznámen, ačkoliv vyjde ještě letos. Někteří sice byli přesvědčení, že šlo o vtip, ale ukázalo se, že vtipem bylo nanejvýš následné vyvrácení celého prohlášení. Nyní je jisté, že to Hines myslel vážně. Pro mnohé může jít o zklamání, ale realisticky vzato nešlo čekat nic vyloženě nového, to by si Bethesda nedokázala syslit tak dlouho pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama